Olet nyt Philipsin lighting sivustolla. Maakohtainen versio sivustosta on käytettävissä.
Ehdotukset

  Kun turvallisuus 
  on tärkeintä

  Kenttäpuoli


  Lentokentän kenttäpuolella on toimintaa, joka pitää hoitaa turvallisesti ja tehokkaasti. Lastausalueiden valaistuksen pitää olla riittävän kirkas, että henkilökunta voi työskennellä turvallisesti. Se ei kuitenkaan saa häikäistä ja häiritä.

  Lastausalueet

   

  Alueiden, joissa lentokoneisiin lastataan rahtia, matkatavaroita ja matkustajia, pitää olla valaistu niin, että tankkaus, turvatarkastukset ja muut tärkeät tehtävät sujuvat tehokkaasti.

   

  Kirkas valkoinen valo auttaa työntekijöitä rahdin käsittelyssä, tankkauksessa ja ohjeiden ymmärtämisessä. Myös portilla odottavat matkustajat tuntevat olonsa turvalliseksi nähdessään, että turvallisuusohjeita noudatetaan työskentelyn kaikissa vaiheissa.

  Lisää terminaalien valaistuksesta

  Lentokonehallit

   

  Lentokentän kulissien takana tukihenkilökunta suorittaa kaikkia tavanomaisia huoltotehtäviään. Tehokas valaistus on tärkeää, kun halutaan varmistaa toiminnan tuottavuus ja tehokkuus. Kirkas valkoinen valo parantaa näkyvyyttä, mutta myös nostaa yövuorossa työskentelevien vireystasoa ja parantaa keskittymiskykyä. Sen avulla voit siis vähentää häiriötilanteita ja parantaa lentokentän turvallisuutta.

  Lentokonehalli

  Logistiikka

   

  Työturvallisuuden noudattaminen logistiikka-alueilla on tärkeää. Erittäin tasainen ja hyvin suunnattava LED-valaistus auttaa poistamaan varjopaikat ja valaistuksen katvealueet, joissa tapaturmia sattuu herkemmin. Joustavien ja helppokäyttöisten valaistusjärjestelmiemme ansiosta valoa on oikea määrä juuri siellä missä sitä tarvitaan. Tämä parantaa toiminnan tehokkuutta ja laatua. Teemme kanssasi yhteistyötä, jotta voimme löytää sopivan ratkaisun valaistustarpeisiisi ja luoda helppokäyttöisen ja tehokkaan huipputason valaistusjärjestelmän.

  Haluatko lisätietoja?

   

  Ota yhteyttä paikalliseen tukikeskukseen, jos sinulla on kysymyksiä.