Olet nyt Philipsin lighting sivustolla. Maakohtainen versio sivustosta on käytettävissä.
Ehdotukset

  Valoa terveyteen ja hyvinvointiin

  Paranemista edistävä valaistus

  Luo paranemista edistävä ympäristö valon avulla. Valo ei ainoastaan tee näkemistä mahdolliseksi, vaan se vastaa myös tärkeisiin biologisiin ja tunnepohjaisiin tarpeisiin. Näiden tietojen avulla kehitämme ja toteutamme ihmiskeskeisiä valaistusratkaisuja, jotka edistävät näkyvyyttä, tehokkuutta ja hyvinvointia.

   

  Terveydenhuollon ja vanhustenhoidon käyttökohteissa valoa voidaan käyttää terveyden ja hyvinvoinnin parantamiseen, esimerkiksi säätämällä potilas- tai asukkihuoneen valaistusta ihmisen luonnollisen vuorokausirytmin mukaan, mikä auttaa vuodepotilaita ja asukkeja nukkumaan paremmin, nopeuttaa heidän paranemistaan ja kohottaa heidän mielialaansa.

  Paranemista edistävä valaistus

  Ihmiskeskeisen valaistuksen edut yhdellä vilkaisulla

  HealWell tukee hyvää unirytmiä ja auttaa sekä henkilökuntaa että potilaita näkemään, voimaan ja toimimaan paremmin.
  Valaistus mukautuu potilaiden vuorokausirytmiin ja parantaa hoitotuloksia
  Voit lisätä potilasmukavuutta valaistuksella, joka parantaa unta ja mielialaa
  Hoitohenkilökunta voi helposti säätää potilashuoneen valaistusta työtehtävien, potilaan mieltymysten tai potilaan tilan vaatimusten mukaan, mikä lisää työtyytyväisyyttä
  Uudenlaiset LED-valaisimet säästävät energiaa
  Täydellinen ja helposti asennettava järjestelmä on nopea päivittää
  Voi integroida sairaalan yhdistettyyn valaistusjärjestelmään, rakennuksen hallintajärjestelmään tai muuhun IT-järjestelmään keskitettyä valvontaa ja raportointia varten

  Mitä terveyttä ja hyvinvointia tukevalla valolla voi tehdä

   

  Terveyttä ja hyvinvointia edistävää valoa voidaan tarjota skaalautuvana, langallisena tai langattomana yhdistettynä ohjausjärjestelmänä, joka noudattaa automaattisesti dynaamista päivänvalon vaihtelua. Järjestelmä imitoi ihmisen luonnollista vuorokausirytmiä hyödyntämällä tutkimustietoon perustuvia valaistusmalleja, mikä tukee tervettä unirytmiä ja edistää sekä potilaan että henkilökunnan hyvinvointia.

  Asiakasesimerkit

  Ota yhteyttä

  Ota yhteyttä paikalliseen tukikeskukseen,
  jos sinulla on kysymyksiä.