Olet nyt Philipsin lighting sivustolla. Maakohtainen versio sivustosta on käytettävissä.
Ehdotukset

  Voittamaton sisätilavalaistus

  Tarjoamme uusimmat, erittäin tehokkaat urheilutilojen LED-valaistusjärjestelmät. Täydelliset valaistusratkaisumme sisältävät langattoman PerfectPlay-ohjausjärjestelmän integroiduilla LED-valonheittimillä, ja ne soveltuvat kaikenlaiseen sisäurheiluun ja mukautuvat erilaisten tilojen vaatimuksiin.

  Tennishallien valaistus

   

  Tavoitteenamme on varmistaa hyvä näkyvyys pelaajille, mutta myös peliä seuraaville katsojille. Pallon pitäisi aina olla hyvin nähtävissä, riippumatta sen paikasta ja vauhdista. Hyvän näkyvyyden luominen vaatii, että kohteiden ja niiden taustojen välillä on riittävä kontrasti, minkä lisäksi valaistustason pitää olla hyvä ja valon jakautumisen tasainen.

  Tennishallin valaistus - sisätilojen LED-valonheittimet

  Uimahallien valaistus

   

  Suurin tavoite on varmistaa käyttäjien turvallisuus huomioimalla riittävä valaistustaso ja välttämällä vedenpinnan heijastuksia. Heijastuksen hallinta on erityisen tärkeää siksi, että henkilökunta voi helposti nähdä ongelmatilanteet altaassa. Altaiden monimutkaisten muotojen ja valonheitinten sijoitteluun kohdistuvien rajoituksien vuoksi on tärkeää, että valaistukseen kiinnitetään huomiota heti suunnittelun alkuvaiheessa.

  Uimahallin valaistus - sisätilojen LED-valonheittimet

  Monitoimiurheiluhallit

   

  Useaa lajia varten suunniteltujen monitoimihallien tulisi varmistaa, että tilojen valaistus vastaa kaikkien lajien tarpeita. Valaistuksen suunnittelussa on tärkeää valaistuksen tasaisuus, riittävä valoteho ja häikäisyn minimointi. Valaisimet pitää sijoittaa niin, että ne eivät estä pelaajien tai tuomarien näkyvyyttä.

   Monitoimihallin valaistus - Philipsin valonheittimet

  Jäähallien valaistus

   

  Liikkuvien kohteiden näkyvyys riippuu niiden koosta ja nopeudesta sekä taustan ja ympäristön valaistusvoimakkuudesta. Jäähallien valaistuksen täytyy olla korkeatasoista ja kontrastin riittävä, jotta sekä yleisö että pelaajat erottavat pienen ja nopeasti liikkuvan kiekon. Tämä on erityisen tärkeää areenoilla ja halleissa, joissa katsojien ja jään välinen etäisyys on suuri.

  Jää heijastaa valoa hyvin, minkä vuoksi valaistus ei saa aiheuttaa mitään peliä häiritseviä kuvioita. Valaistuksen tasaisuus on tärkeää kiekon näkemisen kannalta.

  Jäähallin valaistus - sisätilojen valonheittimet

  Paranna valaistuksen joustavuutta ja hallittavuutta PerfectPlaylla

  Tuotteen tärkeimmät ominaisuudet

  • GentleSpace gen2
   GentleSpace gen2

  Haluatko lisätietoja?

   

  Ota yhteyttä paikalliseen tukikeskukseen, jos sinulla on kysymyksiä.