Olet nyt Philipsin lighting sivustolla. Maakohtainen versio sivustosta on käytettävissä.
Ehdotukset

  Tee lempilajeista entistäkin parempia

  Tarjoamme uusimmat, erittäin tehokkaat urheilutilojen LED-valaistusjärjestelmät. Täydelliset valaistusratkaisumme sisältävät langattoman PerfectPlay-ohjausjärjestelmän integroiduilla LED-valonheittimillä, ja ne soveltuvat kaikenlaiseen ulkourheiluun ja mukautuvat monenlaisten tilojen vaatimuksiin.

  Jalkapallokentän valaistus

   

  Harrastelijatason jalkapalloa pelataan yleensä iltaisin, ja siksi tehokas valaistus lisää ihmisten osallistumismahdollisuuksia. Vaikka valaistuksen taso on matalampi kuin ammattilaisotteluissa, valaistuksen pitäisi kuitenkin olla laadukasta tasaisuuden, miellyttävyyden ja häiriövalon välttämisen suhteen, erityisesti jos kenttä sijaitsee asuinalueella.

  Jalkapallokentän valot - LED-valonheittimet

  Maahockeyn valaistus

   

  Laadukas valaistus on tärkeää maahockeyn kaltaisille lajeille, joissa pelaajien pitää reagoida nopeasti pieneen ja nopeasti liikkuvaan palloon. Pelin nopeuden vuoksi valaistuksen pitää olla tasaista ja värilämpötilan pitää vastata päivänvaloa.

  Maahockeyn valaistus - LED-valonheittimet

  Tenniskenttien valaistus

   

  Tenniskentän valaistusta suunnitellessa tavoitteena on varmistaa hyvä näkyvyys, niin että sekä pelaajat että katsojat voivat seurata pelin kulkua hyvin. Pallon pitäisi aina olla hyvin nähtävissä, riippumatta sen paikasta ja vauhdista.

  Tennishallin valaistus - valonheittimet

  Rugbykentän valaistus 

   

  Valaistuksen pitää tuottaa tasaista valoa koko kentälle. Sen pitää myös riittää valaisemaan pallon lento koko kaaren mitalta ja samalla tarjota hyvät valaistusolosuhteet pelaajille, tuomareille ja katsojille.

  Erityisen tärkeää on, etteivät korkealla sijaitsevat valonheittimet muodosta kentälle varjoja.

  Rubgykentän LED-valonheittimet - valonheittimet

  Urheilukenttien valaistus

   

  Kun kentän näkyvyys on hyvä, urheilijat, tuomarit ja valmentajat voivat nähdä selkeästi kaiken, mitä kilpailualueella tapahtuu. Tämä mahdollistaa parhaan mahdollisen suorituksen kaikille osapuolille. Katsojien pitää nähdä kentän tapahtumat selvästi, mutta myös katsomon valaistuksen pitää olla riittävän hyvä. Valaistuksen pitää myös mahdollistaa katsojille turvallinen kulku tapahtumapaikalle ja sieltä pois.

  Urheiluvalaistus - urheilijoiden tilat

  Golfkentän valaistus

   

  Etäisyysmerkkien pitää olla selvästi nähtävissä ja pelaajan täytyy pystyä seuraamaan pallon lentoa. Lyöntialueet vaativat erillisen valaistuksen, mutta myös koko muun kentän pitää olla valaistu.

  Golfkentän LED-valonheittimet - urheilualueiden valaistus

  Pelikentän valaistus

   

  Usean urheilulajin tarpeisiin suunniteltujen pelikenttien on hyvä huolehtia siitä, että tilojen valaistus vastaa kaikkien lajien tarpeita. Valaistuksen suunnittelussa on tärkeää valaistuksen tasaisuus ja häikäisyn ja valosaasteen minimointi.

  Urheilukentän valaistus - LED-valonheittimet

  Baseball-kentän valaistus

   

  Baseballin kaltainen nopea laji vaatii korkeaa valaistustasoa, jotta kentän toimintaa ja pallon lentoa on helppo seurata. Suurin osa tapahtumista keskittyy rajoitetun kokoiselle sisäkentälle, joka tarvitsee tehokkaampaa valaistusta kuin laajempi ulkokenttä.

  Baseball-kentän valaisimet - pallopelien valaisimet

  Paranna valaistuksen joustavuutta ja hallittavuutta PerfectPlaylla
   

  Tuotteen tärkeimmät ominaisuudet

  Haluatko lisätietoja?

   

  Ota yhteyttä paikalliseen tukikeskukseen, jos sinulla on kysymyksiä.