Olet nyt Philipsin lighting sivustolla. Maakohtainen versio sivustosta on käytettävissä.
Ehdotukset

  XL on nyt

  "extra delicious"
  eli herkullista

  Albert Heijn XL
  Eindhoven, Alankomaat


  Käynti äskettäin uudistetussa Albert Heijn XL -myymälässä on herkullinen ja ainutlaatuinen kokemus. Myymälässä on oma kiviuunia käyttävä pizzakokki sekä monta pientä keittiötä, joista saa tuoreita aterioita. Lisäksi inspiraatiota antavat lukuisat uudet tuotteet ja tuore-elintarvikeosastot.
  Albert Heijn XL Eindhoven-Philips Lighting 1

  Asiakkaamme
  nauttivat

  lämpimästä ja eloisasta ilmapiiristä. Värilämpötilat ja värintoistot varmistavat, että jokainen osasto näyttäytyy parhaassa mahdollisessa valossa houkutellen ja innostaen asiakkaita. Asiakkaiden, ammattilehtien ja asiantuntijoiden ensireaktiot ovat olleet hyvin myönteisiä.''

   

  - Dijana Cicak, Aholdin Euroopan konseptijohtaja

  Albert Heijn XL Eindhoven-Philips Lighting 3

  Taustaa

   

  Myymälä on sisustettu tyylikkäästi ja kestävän kehityksen materiaaleilla. Myymälän katolla on 1 200 aurinkopaneelia, jotka tuottavat vihreää energiaa. Seuraava looginen askel oli kaikkien sisä- ja ulkotilojen valaiseminen energiatehokkailla LED-valaisimilla, jotka tuottavat parhaan mahdollisen asiakaskokemuksen. Philips oli valmiina haasteeseen.

  Albert Heijn XL Eindhoven-Philips Lighting 4

  Ratkaisu

   

  Myymälän valaistussuunnitelma on monin tavoin erityisen innovatiivinen verrattuna muihin valintamyymälöihin. Tämä johtuu lähinnä siitä, että käytössä on eri värilämpötiloja, Philipsin mukaan "värireseptejä", jotka tekevät kaikista osastoista ja erityyppisistä elintarvikkeista herkullisen näköisiä.


  Lisäksi kaikki spotit ovat himmennettäviä, kiitos DALI-protokollan ja Dynalite-ohjausjärjestelmien. Koska lineaarista valaistusta ei ole, tuore-elintarvikeosastot ja kuivatavarahyllyt saavat saman painoarvon.

  Sisääntuloalue, josta on tehty tori, tekee suurimman vaikutuksen. Paikalliset toimittajat myyvät tuotteitaan eri kojuissa. Oikean ulkoilmatorin ilmapiiri saadaan aikaan kauniilla lieriömäisillä Philips Modular Flatmoon -valaisimilla, jotka on asennettu pitkin valtavaa lasijulkisivua sen sisä- ja ulkopuolelle. Selecon-spotit – joita tavallisesti käytetään viihdeteollisuudessa – projisoivat lattialle lehtikuvion, ikään kuin aurinko paistaisi puiden läpi. Torin valaistus mukautuu intuitiivisesti päivän mittaan kolmessa vaiheessa: päiväsaikaan valaistuksen voimakkuus on 100 %, illan hämärtyessä 60 % ja illalla enää 30 %. Tullessaan torille asiakas saa siis takuulla ainutkertaisen kokemuksen mihin aikaan hyvänsä.Ulkotilan tunne säilyy myös kassa-alueella. 300 pienikokoista Stealth-ulkovalaisinta takaavat miellyttävän päiväsaikaisen valaistuskokemuksen, jolloin siirtyminen ulos käy mahdollisimman mukavasti.

  Aholdin Euroopan konseptijohtaja Dijana Cicak kertoo: "Myymälä on erityisen lämmin ja kutsuva, osaksi valaistussuunnitelman ansiosta. Asiakkaiden, ammattilehtien ja valintamyymälöiden asiantuntijoiden ensireaktiot ovat olleet hyvin myönteisiä."

  • StyliD CrispWhite
   StyliD CrispWhite
   Vaatteiden ja kankaiden valaistuksessa suositaan usein lämmintä värilämpötilaa, joka saa värit näyttämään täyteläisiltä ja valkoiset sävyt kirkkailta. Ledivalaisinten haasteena on ...
  Dynalite controls

  Dynalite controls

   

  Helppoa valaistuksenohjausta. Dynalite tarjoaa automaattisen valaistuksenhallinnan, joka säästää energiaa.

   

  Näytä tuote

  accent bspot hdr

  Selecon spots

   

  Tuo esiin parhaimmat puolet valaistavista kohteista

   

  Näytä tuote

  Albert Heijn XL
  Eindhoven
   

  Tiimi

  Ahold

  Asiakas

  Judith Everaarts van Claessens Erdmann architects & designers

  Sisustussuunnittelu

  Samankaltaiset Case Studyt