Olet nyt Philipsin lighting sivustolla. Maakohtainen versio sivustosta on käytettävissä.
Ehdotukset

  Etola ja ETRA

  LED-valoputkilla 

  kannattava investointi

  LED-valoputket
  myymälässä ja varastossa

   

  Tässä kohteessa paras ratkaisu kokonaiskustannusten ja olemassaolevien valaisinten hyödyntämisen näkökulmasta oli Philipsin LED-valoputkien vaihto vanhoihin valaisimiin ja rikkoutuneiden valaisinten korvaaminen uusilla.

  Energiansäästö LED-valoputkilla on 67 % ja muutoksen takaisinmaksuaika on vain 1,3 vuotta

  Meitä
  ilahduttaa

  saneerauksen vaivaton ja helppo toteutus.”


  – Teemu Tuominen Paikallisjohtaja, Etra Oy

  Valoisa myymälätila

  Taustaa

   

  Etola-yhtiöiden Lahden toimipisteessä toimii sekä ammattilaisille tarkoitettu Etra Megacenter että kuluttajille suunnattu Etola. 3 500 m2:n kiinteistössä on myös korkea varastotila sekä kumien ja muovien leikkaamotila. Vuonna 2007 käyttöönotetun rakennuksen 58 W:n T8-loisteputkilla ja perinteisillä liitäntälaitteilla toteutettu valaistus haluttiin uusia energiatehokkaaksi. Osa vanhoista valaisimista oli jo rikkoontunutkin.

  Myös varastotilat on hyvin valaistu

  Ratkaisu

   

  Uudistus toteutettiin Philipsin MASTER LED HO 23W -LED-valoputkella, jonka värisävyksi valittiin 4 000 K. LED-valoputkessa on käännettävät päädyt valon suuntaamiseksi juuri halutulla tavalla. Tiloihin asennettiin yhteensä n. 700 LED-valoputkea, joiden toimituksesta vastasi Onninen. Myymälä oli auki koko muutostyön ajan eikä valaistuksen uusiminen haitannut toimintaa lainkaan. Kapealla nostokorilla mahtui liikkumaan hyvin hyllyväleissä.

  "Tekemiemme laskelmien mukaan energiansäästö LED-valoputkilla on 67 % ja muutoksen takaisinmaksuaika on vain 1,3 vuotta”, sanoo Jyty-Sähkön Tykkyläinen.”Valaistus muuttui paljon paremmaksi ja valon värisävy on oikein hyvä. Lyhyt takaisinmaksuaika on erittäin hyvä asia. Energiansäästö on meille myös todella tärkeää”, sanoo paikallisjohtaja Teemu Tuominen ja jatkaa: ”Meitä ilahduttaa saneerauksen vaivaton ja helppo toteutus.” Molempien myymäläpuolten osalta valaistus on päällä vain tarvittaessa, aukioloaikojen mukaan.

  • MASTER LEDtube EM/Mains
   MASTER LEDtube EM/Mains
   Philips MASTER LEDtube -lampuissa ledivalonlähde ja perinteinen loistelampun muoto yhdistyvät. Näiden kahden yhdistelmän ansiosta lediputkea on vaikea erottaa ulkomuotonsa perustee...

  Etola ja ETRA LED
  valoputkilla kannattava

  investointi

  Samankaltaiset Case Studyt