Olet nyt Philipsin lighting sivustolla. Maakohtainen versio sivustosta on käytettävissä.
Ehdotukset

   

  Päivänvaloa hyödyntäviä innovaatioita

  Marks & Spencer,  Sheffield, Iso-Britannia  

   

  Tutustu siihen, miten energiaa säästävä valaistus edistää kestävää kehitystä Marks & Spencerillä.

  marks-and-spencer-video-thumb

  Ledivalaistus on
  tärkeä osa

  päästöjen pienennysstrategiaamme. Lisäksi se tarjoaa kirkkaan ja yhdenmukaisen valaistuksen, joka täydentää laadukkaita tuotteitamme."

   

  - Richard Gillies, yhteiskuntavastuuasioiden johtaja

  Philipsin myymälävalot saavat hedelmät ja vihannekset näyttämään tuoreilta
  Philipsin energiansäästölampuilla valaistu pysäköintialue miellyttävässä iltavalaistuksessa

  Asiakkaan vaatimukset

   

  Marks & Spencer on yksi Ison-Britannian suurimmista supermarketketjuista. Se panostaa merkittävästi kestävään kehitykseen ja pyrkii tekemään toiminnastaan täysin hiilineutraalia vuoteen 2013 mennessä. Osana tätä tavoitetta Sheffieldin myymälä halusi ottaa käyttöön täysin ledivaloihin perustuvan valaistusjärjestelmän.

  Energiatehokkaita Philipsin ledivaloja Marks & Spencerin parkkipaikalla Sheffieldissä

  Oikea valaistus

   

  Marks & Spenceriä pidetään usein laadukkuuden synonyymina. Se halusi kauppoihinsa lediratkaisun, joka vastaa brändin imagoa, tarjoaa entistä miellyttävämmän ostoselämyksen ja säästää energiaa. Nämä tavoitteet saavutettiin strategisesti valituilla ja asetelluilla valaisimilla. Sisäänkäyntien ulkopuolelle asennettiin EW Blast- ja Graze-valaisimia, jotka houkuttelevat asiakkaita miellyttävällä ja kirkkaalla valolla.

   

  Sisään astuvat asiakkaat toivotetaan tervetulleiksi Maxos-ledimyymälävaloilla. Tämä innovatiivinen yksittäisistä StyliD-valaisimista ja StyliD-tuplavalaisimista koostuva järjestelmä säästää energiaa suuntaamalla valon suoraan tuotteisiin. Tämän ansiosta tuotteet näyttävät tuoreilta ja houkuttelevilta – eikä valoa mene hukkaan. Yleisvalaistukseen käytetään Powerbalance-valaisimia, jotka tarjoavat erinomaisen näkyvyyden ilman häiritsevää häikäisyä.

  Kaikki uudet valaisimet ovat erittäin energiatehokkaita – tämän takaa osaltaan niiden älykäs ohjausjärjestelmä. Valotunnistimet mittaavat ikkunoista tulevan päivänvalon määrää ja himmentävät valaisimia tasaisen valaistuksen aikaansaamiseksi. Valaisimet voidaan myös ohjelmoida sammumaan kokonaan silloin, kun pelkkä päivänvalo riittää.

   

  Sheffieldin Marks & Spencer on Ison-Britannian ensimmäinen kokonaan ledivaloilla valaistu valintamyymälä.

  • Maxos LED
   Maxos LED
   Teollisuuden ja vähittäiskaupan asiakkaat haluavat yleisvalaistusratkaisuja, joiden takaisinmaksuaika on järkevä ja ominaisuudet vastaavat kaikkia myymälöille ja teollisuudelle ase...

  Samankaltaiset asiakasesimerkit