Olet nyt Philipsin lighting sivustolla. Maakohtainen versio sivustosta on käytettävissä.
Ehdotukset

  Prisma Seppälä, Jyväskylä

  Räätälöity myymälävalaistus

  Suomen ensimmäinen kokonaan ledivalaistu Prisma


  Uuden Prisman 43 000 m2:n tiloissa on panostettu ympäristö- ystävällisyyteen. Valaistus on toteutettu kauttaaltaan ledivalaistuksena: sekä sisä- että ulkotiloja valaisevat energiatehokkaat ledit. CoreLine Trunking -ramppi- valaistus säästää energiaa jopa 40 %.
  Suomen ensimmäinen kokonaan ledivalaistu Prisma

  Olemme
  auttaneet

  liiketoimintaa parhaalla mahdollisella tavalla ja olemme ylpeitä saavutuksistamme.''

   

  -  Kiinteistöjohtaja Matti Vihinen, Osuuskauppa Keskimaa

  Tasainen ja energiatehokas valaistus

  Taustaa

   

  Jyväskylän Seppälässä sijaitseva Prisma-tavaratalo on Osuuskauppa Keskimaan uusin investointi. Uuden Prisman 43 000 m2:n tiloissa on panostettu ympäristöystävällisyyteen. Valaistus on toteutettu kauttaaltaan ledivalaistuksena: sekä sisä- että ulkotiloja valaisevat energiatehokkaat ledit. Keskimaa halusi koko rakennukseen tehokkaan ja häikäisemättömän yleisvalaistuksen.

  Asennusteknisesti helppo ratkaisu

  Ratkaisu

   

  Philipsin CoreLine Trunking -valaisimia oli jo aiemmin asennettu useampaan Keskimaan S-markettiin ja Sale-myymälään, joten valaisin oli ennestään tuttu. Urakoitsija SaloTec Oy:n edustaja Henri Salo toivoi asennusteknisesti helppoa ja nopeaa ratkaisua, minkä vuoksi CoreLine Trunking räätälöitiin juuri tähän kohteeseen soveltuvaksi.

  Valaisimiin asennettiin tehtaalla halutun mittainen kaapeli, joka varustettiin toivotulla liittimellä. Lisäksi Philips suunnitteli ja teetti valaisimelle erityisen ramppikannakkeen, jonka ansiosta valaisimia voitiin asentaa myös ripustusasennukseen valaisinkiskojen väliin. CoreLine Trunking -ramppivalaisimia toimitettiin kohteeseen lähes 800 kappaletta.


  Ratkaisu säästää energiaa yli 40 % perinteisiin loistelamppuratkaisuihin verrattuna. Prisman kokoisessa rakennuksessa syntyy samalla merkittäviä säästöjä myös hiilidioksidipäästöjen osalta. ”Olemme satsanneet led-valaistuksiin, talotekniikan automatiikan ohjauksiin sekä moniin muihin  energiansäästöratkaisuihin jo viimeiset kolme vuotta, joiden aikana olemme säästäneet energiaa yhteensä yli 15 MkWh”, toteaa kiinteistöjohtaja Matti Vihinen Osuuskauppa Keskimaasta, ja jatkaa: ”Olemme auttaneet liiketoimintaa parhaalla mahdollisella tavalla ja olemme ylpeitä saavutuksistamme.”

  • ClearWay
   ClearWay
   ClearWay on taloudellinen leditievalaisin, joka on kustannustehokas ratkaisu valaistuksen laadusta tinkimättä. ClearWay-valaisimen runko on vankkaa alumiinivalua ja sen lasi on kar...

  Räätälöity
  myymälävalaistus

  Samankaltaiset Case Studyt