Olet nyt Philipsin lighting sivustolla. Maakohtainen versio sivustosta on käytettävissä.
Ehdotukset

  Hotellin
  uudistettu imago

  Marriott-hotelli,
  Frankfurt, Saksa  

   

  Tutustu siihen, miten hotellivalaistus parantaa Frankfurtin Marriottin imagoa

   

  Frankfurtin Marriott-hotellin aula on valaistu Philipsin LuxSpace- ja Spot 3 -ledivalaisimilla.

  Olimme todella
  onnekkaita 
  saadessamme

  Philipsin kumppaniksi viime vuonna toteuttamaamme merkittävään remonttiin – Philips on osoittautunut kullanarvoiseksi kumppaniksi. Uusi valaistusratkaisumme on paitsi ympäristöystävällinen myös huomattavasti aiempaa edullisempi. Lisäksi vieraamme nauttivat uuden tekniikan luomasta miellyttävästä ilmapiiristä.”

   

  -Hansjörg Hefel, toimitusjohtaja, Frankfurtin Marriott-hotelli

  Vieraat nauttimassa drinkkejä Philipsin ledivaloilla valaistussa baarissa Frankfurtin Marriott-hotellissa

  Asiakkaan vaatimukset

   

  Frankfurtin Marriott-hotelli on kaupungin korkein hotelli, joten oli luonnollista, että se halusi kurkottaa tähtiin myös valaistusratkaisussaan. Kun hotelli halusi uudistaa imagoaan, se kääntyi Philipsin puoleen kokouskeskuksen ja juhlasalien valaistuksen uusimisessa.

  Philipsin kohdevalot parantavat Frankfurtin Marriott-hotellin kokoushuoneiden viihtyisyyttä

  Oikea valaistus

   

  Hotellin 25 nykyaikaista kokoushuonetta ja 774 neliömetriä juhlasalitiloja takasivat sen, että uudistustöissä vierähtäisi tunti jos toinenkin. Projekti tarjosi kuitenkin erinomaisen mahdollisuuden vaihtaa vanhat virtasyöpöt halogeenilamput nykyaikaisempiin.


  Ledihotellivalaistus tarjosi erinomaisen ratkaisun. Kokoushuoneiden yleisvalaistus toteutettiin LuxSpace-valaisimilla ja Spot 3 -lediuppovalaisimilla. Ne luovat kirkkaan ja miellyttävän ilmapiirin, ja ne voidaan myös himmentää rennomman tunnelman aikaansaamiseksi. LuxSpace-valaisimia käytettiin myös juhlasaleissa, joihin asennettiin lisäksi StyliD-uppovalaisimia kohdevalaistusta varten. Uudistettu valaistus luo miellyttävän ja kutsuvan ilmapiirin, josta asiakkaat pitävät.


  Uusia valaisimia ohjataan DALI-järjestelmällä, jonka avulla koko valaistusratkaisua voidaan hienosäätää käyttäjien vaatimusten mukaisesti. Järjestelmä auttaa myös pienentämään energiankulutusta, sillä valoja voidaan himmentää, kun luonnonvaloa on riittävästi. Hotellin valaistusuudistus teki hotellista entistä miellyttävämmän vieraille, mikä on parantanut sen mainetta entisestään.


  LuxSpace- ja Spot 3 -ledivalaisimet pienentävät virrankulutusta jopa 50 prosenttia.

   

  Samankaltaiset asiakasesimerkit