Olet nyt Philipsin lighting sivustolla. Maakohtainen versio sivustosta on käytettävissä.
Ehdotukset

  Taianomaista valaistusta

  suojellussa ympäristössä

  Renaissance-hotelli,
  Amsterdam, Alankomaat


  Tutustu siihen, miten koristevalaistus tekee Renaissance-hotellista entistä vaikuttavamman.

   

  Philipsin koristevalaistusjärjestelmä tekee Renaissance-hotellista entistä tyylikkäämmän

  Livingprojectsin
  tiimi kehitti merkittävän

  rakennuksen historiaa kunnioittavan taianomaisen valaistusratkaisun. Voimme luoda yhtä painiketta painamalla mitä erilaisimpia valaistuksia eri ajankohtien ja tilaisuuksien tarpeisiin. Osa vieraista haluaa välittömästi tilata vastaavan ratkaisun myös omiin tapahtumiinsa!”

   

  - Tom Calame, Amsterdamin Renaissance-hotellin toimitusjohtaja

   

  Philipsin koristevalo hehkuu vihreää valoa Renaissance-hotellissa
  Philipsin koristevaloilla valaistu katto Renaissance-hotellissa hehkuu sinisessä koristevalaistuksessa

  Asiakkaan vaatimukset

   

  Renaissance Amsterdam on eräs Amsterdamin arvostetuimmista hotelleista. Sen päärakennukseen on yhdistetty viereisellä tontilla sijaitseva 1600-luvulta peräisin oleva Koepelkerkin kirkko, jossa voidaan järjestää erilaisia tapahtumia jopa 700 vieraalle. Voisiko Philipsin valaistusratkaisu tehdä tapahtumista entistä vaikuttavampia suojeltua rakennusta vaurioittamatta?

  Oikea valaistus 


  Renaissance-hotellissa tehtiin merkittäviä uudistustöitä. Hotelli halusi luoda sen vieressä olevaan kirkkoon koristevalaistusratkaisun, jota asiakkaat voivat räätälöidä siellä järjestettäviin tapahtumiin sopivaksi. Philipsin virallinen ledivalaistuskumppani Livingprojects ryhtyi töihin ja asensi kirkkoon ColorBurst 6- ja ColorBlast 12 -valaisimia.

   

  Innovatiiviset ledivalonheittimet täyttävät koko tilan eloisalla ja jännittävällä valolla, joka luo ainutlaatuista tunnelmaa. Valoja ohjataan LCD-ohjauspaneelilla, jonka ansiosta valojen väriä voi vaihtaa yhtä painiketta painamalla. Uuden järjestelmän avulla voidaan paitsi luoda tietynlainen tunnelma valaistuksen avulla myös ihastuttaa kävijöitä dynaamisilla valotehosteilla.

   

  Itse kirkko – nimeltään Koepelkerk – on suojeltu rakennus. Tämän vuoksi Livingprojectsin valaistusuunnittelija Erick van der Lek tiimeineen ei saanut porata yhtään reikää valaisimien ja kaapelien ripustusta varten. ”Koska meillä on kokemusta suojelluista rakennuksista, osaamme käyttää erityiskiinnitysmassaa, jolla valaisimet ja kaapelit voidaan kiinnittää hellävaraisesti ja silti luotettavasti. Emme käyttäneet koko projektissa yhtäkään ruuvia paikoissa, joissa se ei ole sallittua.”

   

  Toimitusjohtaja Tom Calame on erittäin tyytyväinen ledivalaistusratkaisuun. ”Meidän ei enää tarvitse vuokrata valaistuslaitteita, joten voimme huoletta esitellä asiakkaillemme mitä erilaisimpia valaistustehosteita ja -ohjelmia. Ja mikä tärkeintä, uusi ColorBlast ylittää sekä meidän että asiakkaidemme odotukset kirkkaasti.”

  • ColorBurst 6
   ColorBurst 6
   ColorBurst 6:ssa yhdistyvät pyöreän kohdevalon klassinen ulkonäkö ja älykkään LED-tekniikan kaikki edut. Tämä pienikokoinen kohdevalo- ja seinänpesuvalaisin on koteloitu kestävään,...

  Uskomattomia elämyksiä 
  valaistuksen avulla

  Tiimi

  Renaissance-hotelli

  Asiakkaan
  verkkosivut

  Livingprojects

  Valaistussuunnittelijan
  verkkosivut

  Samankaltaiset asiakasesimerkit