Olet nyt Philipsin lighting sivustolla. Maakohtainen versio sivustosta on käytettävissä.
Ehdotukset

  Uusi huoltoasemavalaistus

  parantaa valaistusta

  BP-huoltoasema

  Tilburg, Alankomaat

   

  Tutustu siihen, miten valaistus auttaa parantamaan asiakkaiden viihtyvyyttä Tilburgin BP-huoltoasemalla.

  Philips ja BP

  Pieni energiankulutus

  on tärkeää,

  samoin turvallisuudentunne. Kaikista tärkeintä on kuitenkin asiakkaiden viihtyvyys. Asiakkaiden tulisi tuntea olonsa tervetulleeksi ja viihtyä huoltoasemalla. Kaikki tämä on mahdollista Philipsin avulla.”

   

  -Joost van Aardenne, kiinteistöpäällikkö, BP Europe SE – BP Nederland

  Philipsin energiaa säästävä myymälävalaistus luo miellyttävän ilmapiirin asiakkaille
  Philipsin viileämpi valaistus parantaa myymälän tuotteiden houkuttelevuutta

  Asiakkaan vaatimukset

   

  BP välittää asiakkaistaan. Kun sille tarjoutui tilaisuus tehdä kasvojenkohotus yhdelle huoltoasemalleen, se pyrki tekemään huoltoasemasta entistä viihtyisämmän siellä pistäytyville asiakkaille. BP halusi innovatiivisen ja energiaa säästävän ratkaisun, joka parantaisi myös henkilökunnan turvallisuutta, joten BP:n vaatimukset uuden huoltoaseman valaistukselle olivat korkeat.

  Philipsin myymälävalaistuksella valaistu huoltoasemamyymälä

  Oikea valaistus

   

  Yli 400 huoltoasemallaan BP on eräs Alankomaiden suurimmista huoltoasemaketjuista. Se solmi yhteistyösopimuksen Philipsin kanssa, koska kykenemme tarjoamaan ylläpito- ja huoltopalveluita, palvelu- ja tuotevalikoimamme ovat monipuoliset ja kehitämme jatkuvasti uusia valaistusinnovaatioita. Kun BP halusi uudistaa Tilburgin asemansa, Philips oli valmiina vastaamaan asiakkaansa vaatimuksiin.

   

  Aseman sisävalaistusta kirkastettiin ledivalaistuskonseptilla. LuxSpace-downlight-valaisimilla luodaan miellyttävä ilmapiiri, joka toivottaa asiakkaat tervetulleiksi ja kannustaa heitä tutustumaan tuotevalikoimaan. Tuotteita tuodaan esiin ja niiden houkuttelevuutta lisätään myös kohdevalojen avulla.

  Aseman ulkovalaistus – tankkauskatos ja piha-alueet – toteutettiin Mini 300-ledivaloilla ja PetrolLED-valoilla. Tankkauskatoksen valaistus luo miellyttävän ilmapiirin ja takaa hyvän näkyvyyden tankkaajille, mutta myös parantaa BP:n työntekijöiden turvallisuutta. Tämä johtuu siitä, että pitkäikäisiä ledivaloja ei tarvitse vaihtaa kovin tiheästi – työntekijöiden ei siis tarvitse kiivetä kiikkerille tikkaille niin usein kuin aiemmin.

   

  BP:n yksittäisen aseman energiakulut ovat vuodessa keskimäärin jopa 28 000 euroa. Philipsin energiatehokkaiden valaisimien ansiosta BP voi kuitenkin pienentää valaistuskustannuksia jopa 40 prosenttia.
   

  • Mini 300 Stealth DGP333
   Mini 300 Stealth DGP333
   Mini 300 Stealth on erittäin tehokkaiden valaisimien tuoteperhe, jonka valaisimet sopivat valaisemaan suuria alueita suoralla ja/tai epäsuoralla valolla. Patentoidun valkoisen heij...