Olet nyt Philipsin lighting sivustolla. Maakohtainen versio sivustosta on käytettävissä.
Ehdotukset

  Täydellinen

  ensivaikutelma

  ISS University,
  Søborg, Tanska


  Tutustu siihen, miten ISS tekee kävijöihin välittömän vaikutuksen valaisevilla tekstiileillään.
  Vaikuttava valaistusratkaisu ISS:n uudessa pääkonttorissa Tanskassa

  ISS Universityn valaisevat
  tekstiilit

  määrittävät tilan luonteen olematta silti liian huomiota herättäviä.”

   

  - Daniel V Hayden, osakas ja arkkitehti

  ISS luo kutsuvan ilmapiirin asiakkailleen Philipsin toimistovalaistusjärjestelmien avulla
  Philipsin toimistovalaistusratkaisulla valaistun ISS:n pääkonttorin tiloja

  Asiakkaan vaatimukset

   

  ISS halusi luoda uudenlaisen työpaikan. Kun ISS oli uudistamassa pääkonttoriaan, se halusi, että uusi toimitila tekee välittömästi vaikutuksen asiakkaisiin ja muihin kävijöihin. Usein huomiotta jääneiden videonäyttöjen korvaaminen valaisevilla paneeleilla osoittautui todelliseksi neronleimaukseksi.

  Oikea valaistus 


  Oikean vaikutelman luominen oli ensiarvoisen tärkeää ISS:lle. Erityisesti se halusi osoittaa yrityksen luonnetta niin sanotussa University-huoneessaan, joka on opetus- ja kokoustila. Toimitiloissa käyneiden palautteista kävi kuitenkin ilmi, että suurin osa kävijöistä jätti huoneen videojärjestelmän suurelta osin huomiotta. Nykyaikaista ratkaisua hakeva ISS kääntyikin toimitilojensa valaistusratkaisussa siksi Philipsin puoleen.

   

  Ratkaisu löytyi suorakulmion muotoisista valaisevista tekstiileistä. Niiden ainutlaatuisten väriä vaihtavien ominaisuuksien ansiosta tekstiileillä voidaan luodaan University-huoneen seinille tyylikkäitä visuaalisia tehosteita. Valmiiksi ohjelmoitujen valo-ohjelmien ansiosta seinillä voidaan nyt näyttää siluetteja työntekijöistä hoitamassa palveluja, joita ISS tarjoaa. Sen lisäksi, että valoanimaatiot ovat hauskoja, ne luovat ainutlaatuisen tunnelman ja muistuttavat asiakkaita tarjolla olevista palveluista.

   

  University-huoneeseen asennettiin lisätunnelman luomiseksi myös lineaarisia iColor Cove QLX -valaisimia, valonauhoja sekä alaspäin valaisevia Fugato RGB -valoja. Näiden väriä vaihtavien valaisimien valoa voidaan muuttaa nopeasti, mikä mahdollistaa täydellisen valaistuksen luomisen opetus- ja kokoustilanteissa. Paneeleiden pehmeä ja hajautettu valo valaisee huoneen erinomaisesti, minkä ansiosta ISS University luokin nyt täydellisen ensivaikutelman.


  ”Koska pyrimme itse olemaan laadukas palveluntarjoaja, tunnistamme hyvän palvelun sellaista saadessamme. Ja Philips todellakin tarjoaa ensiluokkaista palvelua.”

  - Casper Isager Hansen, ISS:n projektinhallinnan päällikkö

  Philipsin valaisevat tekstiilit, joissa on Kvadrat Soft Cells -tekniikkaa

  Philipsin valaisevat tekstiilit, joissa on Kvadrat Soft Cells -tekniikkaa

  Valo luo
  tärkeän ensivaikutelman

  Tiimi

  ISS University

  Asiakas

  DISSING+WEITLING Architecture

  Arkkitehdit

  Samankaltaiset asiakasesimerkit