Olet nyt Philipsin lighting sivustolla. Maakohtainen versio sivustosta on käytettävissä.
Ehdotukset

  Entistä innostavampia
  oppimisympäristöjä

  Surreyn yliopisto, Guildford, Iso-Britannia

   

  Lue, miten ledivalaistu luentosali auttaa opiskelijoita Surreyn yliopistossa.

  Philips luo tyylikkään ja energiatehokkaan valaistuksen Surreyn yliopiston aulaan

  Asiakkaan vaatimukset

   

  Surreyn yliopisto on eräs alansa johtavia opinahjoja. Yliopiston johto halusi parantaa tilojen viihtyisyyttä sekä henkilökunnan että opiskelijoiden kannalta ja pienentää samalla hiilipäästöjä ja energiakustannuksia. Olisiko tämä mahdollista valaistusremontin avulla?

  Philipsin akustiset kattopaneelit luovat miellyttävän tunnelman Surreyn yliopistossa

  Luentosalien valaistuksen
  päivittäminen on

  pienentänyt energiankulutusta merkittävästi. Lisäksi valaistusinvestoinnit ovat maksaneet itsensä takaisin nopeasti. Esimerkiksi Griffiths-luentosalissa vaihdoimme vanhan T8-loistevalaistuksen yleisvalaistusta tarjoaviin upotettuihin DayZone-ledivalaisimiin sekä lisäkohdevalaistusta tarjoaviin StyliD-valaisimiin, jotka valaisevat alaspäin. LightMaster-ohjausjärjestelmiin on ohjelmoitu valmiita valaistustiloja, joita voidaan hyödyntää helposti luentosalin eri tapahtumissa."

   

  -Simon Davis, sähkökonsultti

  Oikea valaistus

   

  Koska valolla on tärkeä rooli oppimisprosessissa, tarvitsimme ihmiskeskeisen tavan toteuttaa valaistusuudistus. Philips kehitti yhdessä sähkökonsultti Simon Davisin kanssa räätälöidyn ratkaisun kunkin tilan vaatimusten mukaisesti. Uusi järjestelmä koostuu ensisijaisesta energiaa säästävistä ledivaloista. Kirjastossa riittävä näkyvyys taattiin LuxSpace- ja StyliD-valaisimilla, jotka tarjoavat kirkasta ja häikäisemätöntä valoa.

   

  Nuorten yrittäjien opiskeluissaan käyttämän studion betonikatto aiheutti harmaita hiuksia. Koska huoneessa kaikuu, tavallinen ristikkokattorakenne ei riittänyt. Akustiset SoundLight Comfort -kattopaneelit puolestaan sopivat sinne täydellisesti. Ääntä vaimentavaa materiaalia ja räätälöityjä valaisimia yhdistävät paneelit luovat miellyttävän tunnelman sekä esteettisesti että akustisesti.

   

  Muissa tiloissa innostava ilmapiiri saadaan aikaan Dayzone-ledivalaisimilla. Niiden kirkasta ja puhdasta valoa voidaan himmentää tarvittaessa – ja valo täyttää kaikki toimistokäytön standardit. Uusissa valaisimissa käytetään uusinta tekniikkaa, joka täydentää rakennuksen arkkitehtuuria, edistää oppimista ja tekee vaikutuksen vieraisiin.

   

  Uusi luentosalivalaistus on pienentänyt energiankulutusta merkittävästi. Lisäksi järjestelmän ympäristöystävällisyyttä parantaa entisestään se, että 70 prosenttia paneelien raaka-aineista on peräisin kierrätyslasista ja -lasivillasta.

  Entistä innostavampia
  oppimisympäristöjä

  Samankaltaiset asiakasesimerkit