Olet nyt Philipsin lighting sivustolla. Maakohtainen versio sivustosta on käytettävissä.
Ehdotukset

  Valaistuksella vauhtia

  autokauppaan

  Autotalo Laakkonen,
  Kuopio

   

  Uusi myymälävalaistus antaa autoliikkeelle raikkaan ilmeen, ja värit hehkuvat luonnollisina. Miellyttävä ympäristö houkuttelee asiakkaita tutustumaan autoihin tarkemmin. Valoisa myymälä on myös osa positiivista, modernia yrityskuvaa.

  Philipsin CoreLine Trunking valaisee myymälätilat

  Vaadimme uudelta

  valaistukselta

  energiatehokkuuden lisäksi hyvää valaistustasoa, jotta myytävät ajoneuvot näyttäytyisivät parhaassa mahdollisessa valossa. Päädyimme Philipsin CoreLine Recessed ja CoreLine Trunking -valaisimiin urakoitsijan suosituksesta.”

   

  - Markku Moilanen, autotalon johtaja.

  Uusi valaistus antaa myymälälle raikkaan ilmeen.

  Taustaa

   

  Veljekset Laakkonen Oy:n Kuopion Kallantiellä sijaitseva autotalo on rakennettu vuonna 1998. Rakennuksen 4 200 m2:n tiloissa myydään, huolletaan ja maalataan autoja. Tiloja käyttää päivittäin noin 90 henkilöä, joista osa on asiakkaita ja osa henkilökuntaa. Autotalon myymälätiloissa tehtiin remontti, jonka yhteydessä uudistettiin myös valaistus. Ennen uudistusta tilaa valaisivat paljon energiaa käyttävät, ns. perinteiset loistelamppuvalaisimet.

  Huollon toimistotilojen valaistus.

  Ratkaisu

   

  Uusia valaisimia valittaessa energiansäästö näytteli suurta roolia, mutta myös työviihtyvyydelle asetettiin painoarvoa. Tuotteiden ympäristöystävällisyys vaikutti sekin osaltaan valintaan. ”Vaadimme uudelta valaistukselta energiatehokkuuden lisäksi hyvää valaistustasoa, jotta myytävät ajoneuvot näyttäytyisivät parhaassa mahdollisessa valossa. Päädyimme Philipsin CoreLine Recessed ja CoreLine Trunking -valaisimiin urakoitsijan suosituksesta”, kertoo autotalon johtaja Markku Moilanen.

  Uusia Philipsin CoreLine Recessed ja CoreLine Trunking -valaisimia asennettiin kolme metriä korkeaan myymälätilaan 1 500 m2:n alueelle. Uusi valaistus antaa myymälälle raikkaan ilmeen, ja värit hehkuvat luonnollisina. Miellyttävä ympäristö houkuttelee asiakkaita tutustumaan autoihin tarkemmin. Valoisa myymälä on myös osa positiivista, modernia yrityskuvaa. Laakkosen väki on tyytyväinen uudistuneeseen valaistukseen – sille asetetut tavoitteet täyttyivät, ja viihtyisässä tilassa on mukava työskennellä.

  • CoreLine Recessed
   CoreLine Recessed
   Uppoasennettavien CoreLine Recessed -valaisimien valikoima täyttää CoreLine-lupauksen innovatiivisista, helppokäyttöisistä ja laadukkaista valaisimista. Korkealaatuinen uppoasennet...

  Samankaltaiset Case Studyt