Olet nyt Philipsin lighting sivustolla. Maakohtainen versio sivustosta on käytettävissä.
Ehdotukset

  Unohtumattomia 
  ostoskokemuksia

  Ted Baker,

  Glasgow, Iso-Britannia

   

  Ota selvää, miten Ted Baker luo myymälään asiakkaita ihastuttavan ulkoasun

  Ted-baker

  Pyrimme
  luomaan

  jokaisen myymälän, osaston ja toimiston tilaustyönä ottamalla huomioon rakennuksen ja sijainnin. Kokonaissuunnitelmassa kiinnitetään aina erityistä huomiota valaistukseen, sillä se vaikuttaa merkittävästi myymälän tunnelmaan."

  - Mark Valerio, myymäläsuunnittelupäällikkö, Ted Baker

  Taustaa

   

  Ted Bakerin uusimpaan myymälään Glasgow'ssa tarvittiin yksilöllinen valaistusratkaisu. Rakennuksen elävöittämiseksi suunnittelutiimi halusi valaistusmallin, jota voisi muuttaa päivän mittaan ja joka sopisi myymälässä soitettavaan musiikkiin.

  Cloths at the ted baker retail store

  Ratkaisu

   

  Ted Baker ei käytä räätälöityä valaistusta ensimmäistä kertaa. Vaatetusalan jättiläinen ottaa kunkin myymälän huomioon omana kokonaisuutenaan ja suunnittelee sen sisustuksen rakennukseen ja tilanteeseen sopivaksi. Glasgow'n myymälää varten Ted Baker halusi dynaamisen valaistusratkaisun, joka ei olisi ristiriidassa myymälässä soitettavan musiikin kanssa ja jolla luotaisiin elinvoimainen ja jännittävä ilmapiiri.

  "Teemme usein Philipsin kanssa yhteistyötä alusta alkaen", myymäläsuunnittelupäällikkö Mark Valerio kertoi. "Selvitämme, minkälainen valaistuksen perussuunnitelman on oltava esteettisesti katsottuna, ja keskustelemme sitten Philipsin kanssa valaistustasoista, valaisintyypeistä ja muutamista hinnoitteluvaihtoehdoista. Käytämme myös mielellämme ledivalaisimia, sillä ne vähentävät energiankulutusta ja hiilidioksidipäästöjä. Lisäksi niitä käyttämällä vältetään korkealla katossa sijaitsevien valaisimien huolto-ongelmat.

  "Philipsin myymälävalaistusvalikoima osoittautui täydelliseksi ratkaisuksi. Yleisvalaistukseen käytetään ripustusasennusjärjestelmää, jota täydentää tehokas eW Cove QLX -kattovalaistus. Tuotevitriinejä korostetaan lisäksi kiskoasennetuilla StyliD-kohdevalaisimilla. Myymälän etuosassa ei korkeuden vuoksi voitu käyttää epäsuoraa valaistusta, joten sinne asennettiin kahteen tasoon räätälöity valaistusjärjestelmä. Myymälässä on nyt upea tunnelma, joka houkuttelee asiakkaita ja korostaa tuotteiden laatua.Uutta valaistusta ohjataan räätälöidystä kosketusnäytöstä. Henkilökunnan valittavana on kolme dynaamista teemaa, joka muuttaa samanaikaisesti valoasetuksen ja musiikin äänenvoimakkuuden. Tällä tavoin tunnelmaa voidaan vaihdella päivän mittaan.

  Samankaltaiset Case Studyt