Olet nyt Philipsin lighting sivustolla. Maakohtainen versio sivustosta on käytettävissä.
Ehdotukset

  Entistä kauniimpia
  katuja Naestvedissa

  Naestvedin keskusta,
  Tanska  

   

  Tutustu siihen, miten katuvalot sekä kaunistavat Naestvedin kaupungin keskustaa että auttavat pienentämään energiankulutusta

   Naestvedin kaupunki Tanskassa on valaistu Metronomis-ledivaloilla

  Ledivalojen ajaton muotoilu
  soveltuu

  erinomaisesti kaupunkiympäristöön. Lisäksi ledivalot ovat ympäristöystävällisiä.”


  - Bjarne Andreasen, toimitusjohtaja, NK-Vejlys A/S

   

  Philips Metronomis -ledikatuvalot ovat erinomainen valinta Naestvedin kaupungissa Tanskassa

     

  Asiakkaan vaatimukset

   

  Kun Naestvedin kaupungin Ringstedgade-kaupunginosaa uudistettiin, uusi katuvalaistus oli projektin tärkeimpiä osa-alueita. Mutta sopisiko ympäristöystävällinen ratkaisu yhteen kaupungin kauniiden vanhojen rakennusten sekä muiden valaistusratkaisujen kanssa?

  Oikea valaistus

   

  Kaikkien vaatimusten täyttämiseen tarvittiin todella joustava valaisin. Metronomis-ledivalaisin osoittautui täydelliseksi valinnaksi yksinkertaisen ja ajattoman muotoilunsa sekä ympäristöystävällisyytensä ansiosta. Metronomis soveltuu erinomaisesti kaupunkiympäristöön, sillä sen lämmin ja kirkas valo parantaa ympäristön turvallisuutta ja takaa hyvän näkyvyyden pimeän tultua.

   

  Metronomis-ledivalaisimien asennus oli hyvä alku keskustan uudistusprojektille. Pääkatuvalojen tueksi asensimme katutasoon Amphilux-ledivaloja, jotka tarjoavat hyödyllistä lisävaloa. Nämä kestävät upotetut kohdevalot soveltuvat erinomaisesti kaupunkiympäristöihin pienen energiankulutuksen ja vesitiiviytensä ansiosta. Rakennusten ja puiden arkkitehtonisessa valaistuksessa käytimme Decoscene-ledivaloja, jotka asennetaan huomaamattomasti maahan tai katutasoon ja jotka saavat kohteet näyttämään entistä kauniimmilta.

   

  Uudistusprojekti onnistui kaikissa tavoitteissaan. Metronomis-ledivalojen ansiosta Naestvadin kaupungin ylläpitokustannukset ovat pienentyneet merkittävästi, sillä näiden ledilamppujen käyttöikä on 70 000–120 000 tuntia, kun aiemmilla lampuilla se oli vain 12 000 tuntia. Lisäksi lamppujen ja valaisimien yksinkertainen muotoilu sointuu täydellisesti yhteen kaupungin vanhojen rakennusten arkkitehtuurin kanssa.

   

  Ensimmäisten laskelmien mukaan uusi järjestelmä pienentää energiakustannuksia noin 60 prosenttia. Lisäksi valaisimien hiilidioksidipäästöt ovat pienemmät.

  • DecoScene LED BBP623
   DecoScene LED BBP623
   Rakennusta tai monumenttia valaistaessa ja hienovaraisia, yksittäisiä korostustehosteita luotaessa monien valaistussuunnittelijoiden ihanteellinen valaisin on näkymätön. Tähän tarp...

  Samankaltaiset asiakasesimerkit