Olet nyt Philipsin lighting sivustolla. Maakohtainen versio sivustosta on käytettävissä.
Ehdotukset

  Tarkastele ja hallitse,

  valaistustietoja

  CityTouch, 
  Siegburg, Saksa


  Innovatiivisen ja paljon dataa sisältävän CityTouch-järjestelmän avulla Siegburgin kaupunki Saksassa asettaa valaistusresurssien hallinnan tehokkuuden, täsmällisyyden ja joustavuuden uudelle tasolle.
  Hartung

  CityTouch      

  on tehnyt

  työskentelystä paljon joustavampaa, sillä hallintaprosessit ovat aiempaa yksinkertaisempia ja läpinäkyvämpiä.”

   

  - Jörg Hartung, katuvalaistuksen johtaja

  hartung

  Taustaa

   

  Siegburgin kasvaessa katuvalaistuksesta on tullut tärkeä osa kaupungin ilmettä. Ennen vuotta 2014 Siegburgissa oli sekalainen julkinen valaistusinfrastruktuuri. Monet valopisteistä olivat vanhanaikaisia eivätkä täyttäneet energiatehokkuusvaatimuksia, eivätkä järjestelmän mahdollisuudet läpinäkyvään ja joustavaan tiedon keruuseen ja jakamiseen olleet riittävät. Oli selvästi tullut muutoksen aika.

  hartung

  Ratkaisu

   

  Järjestelmän hallinnoijat voivat Philips CityTouchin avulla luoda tyyppiluetteloita, jotka yksinkertaistavat resurssien valintaa ja määrittämistä yksittäisille valopisteille. Pylväiden, valaisinten, lamppujen ja kiinnikkeiden tyyppiluettelot sisältävät kaikki usein sekä viimeksi käytetyt tyypit, teknisiä ja muita käyttäjän määritettävissä olevia tietoja. Tyyppiluetteloiden avulla järjestelmän käyttäjät voivat luoda ja tarkastella yksityiskohtaisia tietoja valaistusta koskevista toimintaprosesseista nopeimmalla ja helpoimmalla mahdollisella tavalla. Ne helpottavat myös laajoja havaitsemis- ja kunnossapitotehtäviä, kuten lampunvaihtoa.

  Koska kaikki operatiiviset prosessit ovat huomattavasti aiempaa yksinkertaisempia ja läpinäkyviä, CityTouch on tehnyt kaupungin ja sähkölaitoksen yhteistyöstä paljon joustavampaa.

  cmyk

  CityTouch

   

  CityTouch on ulkovalaistuksen ohjelmistoympäristö. Sen avulla voidaan valvoa ja hallita ulkovalaistuksen infrastruktuuria.

   

  Lue lisää

  Tehokas
  valaistuksen hallinta 

  Tiimi

  Jörg Hartung  

  Katuvalaistuksen johtaja; Lighting Rhein-Sieg Netz GmbH

  Utility Rhein-Sieg-Netz

   

  Franz Huhn

  Siegburgin kaupunginjohtaja

  Siegburgin kaupunki

  Philips

  CityTouch workflow –sovellus

  Lue lisää

  Samankaltaiset Case Studyt