Olet nyt Philipsin lighting sivustolla. Maakohtainen versio sivustosta on käytettävissä.
Ehdotukset

  älykkäällä valaistuksella

  vihreämpi kaupunki

  Szczecinin ohjattava valaistus

  Szczecin, Puola

   

  Puolalainen Szczecinin kaupunki, jota kutsutaan "kelluvaksi puutarhaksi", hallitsee valaistusinfrastruktuuriaan CityTouch-ohjelmistolla ja LED-valaisimilla.

  Szczecin city connects life with light

  Kokonaisuutena
  älykäs

  valaistusjärjestelmä säästää kustannuksia valtavasti, jopa 70 %. Tämä on merkittävä tekijä Szczecinin älykaupunkiajattelussa.''

   

  - Piotr Krzystek, Szczecin kaupunginjohtaja

  Szczecin city connects life with light
  Szczecin city connects life with light

  Taustaa

   

  Parantaakseen kaupungin kiinnostavuutta ja kilpailukykyä kunnan virkamiehet hankkivat rahoituksen hankkeelle. Tavoitteena oli korvata olemassa oleva katuvalaistus nykyaikaisella, ympäristöystävällisellä ja taloudellisella järjestelmällä.

  Szczecin city connects life with light

  Oikea valaistus

   

  Yhteensä asennettiin 4 985 Luma-valaisinta, joista 1 888:aa hallitaan CityTouch connect -sovelluksella. Koska verkon yksittäisiä valopisteitä voi hallita ja niihin on tietoyhteys, entinen staattinen valaistusjärjestelmä muuntui älykkääksi käyttäjän tietokoneelta ohjattavaksi järjestelmäksi.

   

  • Leditekniikan käyttö vähentää sähkönkulutusta jopa 50 % aiempaan natriumvalaisinjärjestelmään verrattuna. CityTouchin avulla voidaan hallita lähes 2 000 valaisinta, joita voidaan joustavasti himmentää sään, liikennemäärän tai järjestettävien tapahtumien mukaisesti. Näin energiaa säästyy entisestään.
  • Valkoisen ledivalon ansiosta kaupunki näyttää öisin kauniimmalta ja on kirkkaammin valaistu, mikä lisää turvallisuudentunnetta.
  • Luma CityTouch -yhteensopivat valaisimet mahdollistavat automaattisen käyttöönoton ja paikannuksen sekä automaattiset vikailmoitukset olemassa olevan matkapuhelinverkon kautta. Niinpä monimutkaista ja työlästä prosessia, jossa kaikkien valaisimien tiedot lisätään ja tuodaan perinteiseen valaistuksenohjausjärjestelmään, ei tarvita.
  • CityTouch-ohjelmistoympäristön käyttöliittymä on intuitiivinen.
  • CityTouchin avulla kaupunki saa käyttöönsä kunkin valaisimen tilatiedot ja tiedot havaituista vioista. Huoltotiimeille voidaankin ilmoittaa vioista välittömästi, mikä tehostaa huollon toimintaa.
  • CityTouch connect -sovelluksen avulla päästään lisäsäästöihin, sillä se auttaa mittaamaan tarkasti energiankulutusta.
  city touch


  CityTouch

  CityTouch on ulkovalaistuksen ohjelmistoympäristö. Sen avulla voidaan valvoa ja hallita ulkovalaistuksen infrastruktuuria.

  Näytä tuote

  Samankaltaiset Case Studyt