Olet nyt Philipsin lighting sivustolla. Maakohtainen versio sivustosta on käytettävissä.
Ehdotukset

  VTT Oulu, Suomi

  Energiatehokas
  piha-alueen ledivalaistus

  VTTn piha-alueen valaistus, Oulu, Suomi

   

  Energiatehokkaat ledit valaisevat VTT:n piha-alueen Oulussa

  Philips ClearWay-valaisimet pysäköintialueella

  Uskallan 

  suositella

  Philipsin tuotteita muillekin, jotka harkitsevat elohopealamppujen korvaamista muilla valonlähteillä.”

   

  - Esa Halmetoja, kehityspäällikkö, Senaatti-kiinteistöt

  Philips StreetSaver-valaisimet piha-alueeella

  Taustaa

   

  ”Lähtökohtana oli löytää LED-valaisimet kaikkiin valaistustarpeisiin. Energiatehokkuus oli keskeisin kriteeri valaisinvalinnassa. Energiatehokkuuden ohella haettiin sekä ympäristösyistä poistettavien lamppujen korvaamista että kiinteistön imagon parantamista. Huomiota kiinnitettiin myös elinkaarikustannuksiin.”, kertoo Esa Halmetoja, Senaatti-kiinteistöjen kehityspäällikkö.

  Viihtyisä ja turvallinen piha-alue

  Ratkaisu 

   

  Kohteen pääpositioihin valittiin PhilipsinClearWay- ja StreetSaver-ledivalaisimet. Kohteelta odotetaan laskelmien perusteella merkittäviä taloudellisia säästöjä ja myös CO2- päästöjen alenemista.”Valinta kohdistui näihin valaisimiin suurelta osin niiden erinomaisten sähkö- ja valaistusteknisten ominaisuuksien vuoksi. Luonnollisesti hinta ja energiakulutus olivat myös tärkeitä kriteerejä. Korkean laadun ohella annan arvoa tasalaatuisuudelle”, toteaa Esa Halmetoja Senaatti-kiinteistöiltä.

   

  ”Kiinteistön käyttäjät ovat olleet erittäin tyytyväisiä. Koko rakennuksen ilme on uudistunut ja muuttunut aiempaa valoisammaksi. Myös itse olen tyytyväinen lopputulokseen, joka on tyylikäs ja sulautuu erinomaisesti ympäristöön. Vanhojen valaisimien häikäisevät valopisteet ovat nyt poissa, mikä on merkittävä viihtyvyyttä parantava tekijä. Lopputulos on ulkonäöllisesti jopa parempi kuin osasin odottaa”, summaa Halmetoja.

  • ClearWay
   ClearWay
   ClearWay on taloudellinen leditievalaisin, joka on kustannustehokas ratkaisu valaistuksen laadusta tinkimättä. ClearWay-valaisimen runko on vankkaa alumiinivalua ja sen lasi on kar...
  • StreetSaver
   StreetSaver
   Elohopealamppujen markkinoillesaattaminen EU-alueella on kielletty, ja vähitellen ne poistuvat markkinoilta kokonaan. Ledivaihtoehtomme tarjoavat energiatehokkaita ratkaisuja eloho...

  Samankaltaiset Case Studyt