Olet nyt Philipsin lighting sivustolla. Maakohtainen versio sivustosta on käytettävissä.
Ehdotukset

  Ei enää

  pimeitä kulmia

  Eiterenin pysäköintihalli

  Alankomaat

   

  Tutustu siihen, miten vedenkestävä valaistus parantaa turvallisuutta Eiterenin pysäköintihallissa.

   Naiset hymyilevät autojen edessä Philipsin valoilla valaistussa Eiterenin pysäköintihallissa

  Ledivalaistus on
  energiatehokkaampaa

  kuin perinteinen valaistus. Tässä auttaa myös erityisesti se, että valoja himmennetään, kun hallissa ei ole ihmisiä. Joustavan himmennysjärjestelmän ansiosta säästämme energia- ja huoltokustannuksissa 50–60 prosenttia – ja parannamme myös turvallisuudentunnetta.”

   

  -Inge Reindersma, IJsselsteinin kunta

   Mies kiipeää portaita Philipsin valoilla valaistussa Eiterenin pysäköintihallissa

  Asiakkaan vaatimukset

   

  IJsselsteinin kunta arvostaa sekä asukkaitaan että turisteja. Keskustan vetovoimaa parantaakseen kunta päätti panostaa palveluiden parantamiseen. Tärkeä osa tätä projektia oli pysäköintihallin valaistuksen tyylikäs uudistus. Mutta voiko miellyttävä ja turvallinen valaistus olla myös kustannustehokasta?  

   

  Pysäköintihalli ja sen infopiste Philipsin valaistusratkaisuilla valaistuna

  Oikea valaistus 

   

  208 parkkipaikkaa käsittävä Eiterenin maanalainen pysäköintihalli tarvitsee paljon valoa. IJsselsteinin kunnalla olikin jo ratkaisu valmiina mielessään. Alkuperäisen suunnitelman mukaan tarkoituksena oli luoda katkeamaton valolinja loistevalaisimilla. Tämä osoittautui kuitenkin mahdottomaksi toteuttaa, koska valaistus oli liian voimakasta, himmennysjärjestelmä huono ja käyttökustannukset tähtitieteellisiä.

   

  Projektissa päädyttiinkin siksi lediratkaisuun. Valitsemalla ensisijaisiksi kattovaloiksi Pacific LED2 -valot pystyimme luomaan jatkuvan valolinjan ilman aiempia ongelmia – minkä ansiosta alkuperäistä suunnitelmaa ei tarvinnut muokata. Vedenkestävät valaisimet luovat miellyttävän valaistuksen ja takaavat riittävän näkyvyyden kaikissa hallin sopukoissa. Lisäksi valoissa on erinomaiset himmennystoiminnot ja niiden asennus on helppoa.

   

  Järjestelmään sisältyi myös kirkkaita ja ilkivallan kestäviä murtosuojattuja Gondola-ledivaloja, jotka asennettiin sisääntuloaulan kattoon ja jotka luovat sinne miellyttävän valon. Uuden valaistuksen ansiosta pysäköintihalli tuntuu turvallisemmalta ja miellyttävämmältä, sillä missään ei ole pimeitä katveita.

   

  Koska ledivalot ovat perinteisiä valoja tehokkaampia, samantasoisen valaistuksen tarjoamiseen kuluu huomattavasti vähemmän sähköä. Säästöjä saadaan aikaan myös ohjausjärjestelmällä, joka himmentää valoja, kun tiloissa ei ole ketään.  

  Samankaltaiset asiakasesimerkit