Olet nyt Philipsin lighting sivustolla. Maakohtainen versio sivustosta on käytettävissä.
Ehdotukset

  Valoisa pysäköintialue

  Philipsin TownGuide-valaisimilla

  Huuhkajapuiston pysäköintialueen valaistus

   

  Pysäköintialuetta valaisee nyt 25 TownGuide- valaisinta, jotka on asennettu kuuden metrin korkuisiin pylväisiin. Valaistusta ohjataan automaattisella DynaDimmer-himmennyksellä.

  Hyvä valaistus luo turvallisuutta pysäköintialueelle.

  Projekti

  onnistui hyvin

  ja valaistus on täsmälleen toiveiden mukainen."

   

  - Jukka Utriainen / Pohjois-Pohjanmaan sairaanhoitopiiri

  Philipsin ratkaisulla noin 50 %:n energiansäästö

  Taustaa

   

  Pohjois-Pohjanmaan Sairaanhoitopiiri tarvitsi uuden pysäköintialueen Oulun yliopistollisen sairaalan työntekijöitä varten. Huuhkajapuiston pysäköintialue valmistui entiselle nurmikentälle syyskuussa 2015. Pysäköintialueelle mahtuu 274 autoa.

  Energiatehokas valkoinen valaistus on myös turvallinen ja kaunis.

  Ratkaisu

   

  Valaistusratkaisussa päädyttiin Philipsin TownGuide-puistovalaisimiin. Malli esiteltiin tilaajalle, joka oli tyytyväinen valaisimen ulkonäköön, energiansäästöön ja ratkaisun tuomaan rahalliseen säästöön. Myös valonsäätömahdollisuus oli yksi valintaperusteista. TownGuide-valaisimilla on erinomainen valontuotto ja värintoisto. TownGuide-tuoteperheestä löytyy useita optiikkavaihtoehtoja, joiden joukosta löydettiin kohteeseen parhaiten soveltuva ratkaisu.

  Pysäköintialuetta valaisee nyt 25 TownGuide-valaisinta, jotka on asennettu kuuden metrin korkuisiin pylväisiin. Valaistusta ohjataan automaattisella DynaDimmer-himmennyksellä jo tehtaalla esiasetetun himmennyksen mukaan – näin himmennysominaisuus oli heti käyttövalmis ilman erillisiä asetuksia. Valitulla DynaDimmer-vaihtoehdolla saavutetaan noin 50 %:n energiansäästö perinteisiin ratkaisuihin verrattuna. Tilaajan edustaja Jukka Utriainen on tyytyväinen uuteen pysäköintialueeseen. Projekti onnistui hyvin ja valaistus on täsmälleen toiveiden mukainen.

  • TownGuide Performer
   TownGuide Performer
   TownGuide Performer -tuoteperhe sisältää kuusi erilaista ja nykyaikaista versiota: Flat Cone, Bowl, Classic Cone, Classic T, T ja Tzero. Tzero on saatavana vain kirkkaan kuvun kans...

  Samankaltaiset Case Studyt