Olet nyt Philipsin lighting sivustolla. Maakohtainen versio sivustosta on käytettävissä.
Ehdotukset

  Pelko pois

  valaistuksen avulla

  Altonan lastensairaala, Hampuri, Saksa

   

  Tutustu siihen, miten sairaalavalaistus parantaa potilasviihtyvyyttä Altonan lastensairaalassa Saksassa.

  Philipsin valoilla valaistu värikäs ja rauhoittava Altonan lastensairaalan huone

  Värikäs ja
  rauhoittava ympäristö auttaa

  vaikeasti sairaita lapsia ja nuoria lieventämällä heidän pelkojaan. Tästä syystä halusimme välttää perinteistä sairaalatunnelmaa. Philipsin valaistusratkaisu auttaa meitä luomaan myönteisen ilmapiirin valoisien ja miellyttävien huoneiden avulla.”

   

  -Swen Höpfner, varatoimitusjohtaja, Altonan lastensairaala (AKK), Hampuri

  Philipsin valoilla valaistuja Altonan lastensairaalan potilashuoneita

  Asiakkaan vaatimukset

   

  Kun Bergmannsheil Buerin sairaala avasi uuden 31-paikkaisen osaston, tunnelmasta haluttiin ennemmin hotellimainen kuin sairaalamainen. Philipsin tiimi oli valmiina auttamaan, mutta miellyttävän ilmapiirin ja kauniin valaistuksen luominen ei yksinään riittänyt. Lisäksi oli täytettävä korkeat hygienia- ja tekniikkavaatimukset, ja sairaala edellytti myös energiatehokasta ja nopeasti itsensä takaisin maksavaa ratkaisua.

  Oikea valaistus


  Ledivalaistus oli juuri oikea resepti. Luodaksemme taloudellisen ja edullisen ratkaisun asensimme potilashuoneisiin, vanhempien huoneisiin, majoitushuoneisiin ja vastaanottoalueelle 128 DayZone-valaisinta. Miellyttävä ja häikäisemätön valaistus luo miellyttävän ilmapiirin sekä potilaille että henkilökunnalle.

  Kylpyhuoneisiin asennettiin energiatehokkaita LuxSpace-downlight-valaisimia, jotka tuottavat lämmintä ja tasaista valoa. Käytävien ja ruokailutilojen taustavalaistus toteutettiin iW Cove PowerCore -valaisimilla, joilla voidaan luoda kauniita värillisiä valaistustehosteita. PowerCore-valaisimien värilämpötilaa ja valon voimakkuutta voidaan säätää, joten henkilökunta voi jatkossa muuttaa valaistusta mielensä mukaan.
  Sairaalan ulkopuolelle asensimme ledivalaisimia ja uppokohdevaloja julkisivun valaisemiseksi.

   

  Sairaalassa on nyt rennompi tunnelma sekä ovien sisä- että ulkopuolella. Tunnelma eroaa tavallisesta sairaalasta merkittävästi: elävät värit ja virkistävä ilmapiiri saavat melkein unohtamaan, että kyseessä on sairaala.

  Leditekniikan ansiosta valaistusratkaisu on kestävän kehityksen mukainen ja lisäksi edullinen vähäisten ylläpitokustannusten, pienen energiankulutuksen ja pitkän käyttöiän ansiosta.

  • iW Graze MX Powercore
   iW Graze MX Powercore
   Ohjattava iW Graze MX Powercore on suunniteltu arkkitehtonisten, monikerroksisten rakennuksien valaisemiseen dynaamisella, huomiota herättävällä valolla. Valaisimen tuottama valo u...

  Samankaltaiset asiakasesimerkit