Olet nyt Philipsin lighting sivustolla. Maakohtainen versio sivustosta on käytettävissä.
Ehdotukset

  Välitöntä valoa
  hätätilanteissa

  Holbaekin sairaala, Tanska

   

  Tutustu siihen, miten valaistus parantaa ensihoitoa Holbækin sairaalassa Tanskassa.

   Tämä Holbaekin sairaalan odotushuone Tanskassa on valaistu Philipsin terveydenhuoltokäyttöön tarkoitetuilla uppovalaisimilla

  Valon laatu on
  parantanut

  ledivalojen ansiosta. Lisäksi valot syttyvät nyt välittömästi täyteen tehoonsa. Tällä on suuri merkitys etenkin sairaalaympäristössä, jossa asiat tapahtuvat usein todella nopeasti."

   

  - Henrik Jørgensen, sähkömies, Holbækin sairaala

   

  Holbaekin sairaalassa Tanskassa on käytössä Philipsin terveydenhuoltokäyttöön tarkoitettuja uppovalaisimia

  Asiakkaan vaatimukset

   

  Ensihoitoa tarjoavan Holbækin sairaalan täytyy kyetä hoitamaan potilaita nopeasti. Se on yksi neljästä Sjællandin alueen ensihoitoa tarjoavasta sairaalasta, joka ottaa vastaan potilaita ympäri vuorokauden ja pelastaa usein ihmishenkiä. Voiko valaistus auttaa sairaalaa parantamaan hoidon laatua ja säästämään samalla energiaa?

  Oikea valaistus 

   

  Ensiavussa ja ensihoitoyksiköissä ongelmat hoidossa saattavat merkitä eroa elämän ja kuoleman välillä. Juuri tästä syystä ledivalaistus soveltuukin erinomaisesti sairaalakäyttöön, sillä sen käyttöikä on erittäin pitkä. Philips asensi sairaalan steriileihin hoitotiloihin 25 CoreView-ledivalaisinta, jotka paransivat näkyvyyttä huomattavasti. ”Valaistus on merkittävästi aiempaa parempi", kertoo hoitaja Helle Andersen. "Kaiken näkee entistä selvemmin, ja nyt näen lukea myös ilman laseja. Lisäksi valojen himmennysmahdollisuus on todella hyödyllinen."

   

  Sairaalaan asennettiin myös CoreView- ja SmartForm-uppovalaisimia. Nämä innovatiiviset valaisimet tarjoavat hyvän näkyvyyden hoitohenkilöstölle. Lisäksi ne ovat energiatehokkaita, mikä tuo merkittäviä kustannussäästöjä. Leikkaussalin älykäs valaistusohjausjärjestelmä himmentää valoja ja tarvittaessa myös sammuttaa ne, jos salissa ei havaita liikettä. Tämä tuo tietysti lisäsäästöjä.

   

  Nukutussaliin ja leikkaussaliin asennettiin T5-putkivalaisimia. Ne täyttävät tilan kirkkaalla ja tarkalla valolla, joka auttaa hoitohenkilöstöä keskittymään työhönsä. Uusi valaistus myös pienentää sairaalan energiankulutusta. T5-putkien käyttöikä on 24 000 tuntia ja ledivalojen jopa 50 000 tuntia, joten myös ylläpitokustannukset ovat merkittävästi pienemmät kuin aiemmin.

   

  ”Leikkaus- ja nukutussalin uudet valaistusratkaisut ovat huomattavasti aiempia energiatehokkaampia. Myös henkilökunta on erittäin tyytyväinen uuteen ratkaisuun, sillä se on miellyttävämpi potilaille eikä häikäise.”


  -Søren S. Stage-Madsen, Højager Belysning

  • Smartform LED BBS460
   Smartform LED BBS460
   Uppoasennettavassa SmartFormissa todentuu Philipsin panostus yksinkertaisiin ja kestäviin ratkaisuihin. SmartForm-valaisinta on nyt saatavissa lediversiona. Erittäin monipuolisten ...

  Häiriötöntä
  valaistusta

  Tiimi

  Sjællandin alue

  Asiakas

  Højager Belysning A/S

  Projektin neuvonantaja

  Samankaltaiset asiakasesimerkit