Olet nyt Philipsin lighting sivustolla. Maakohtainen versio sivustosta on käytettävissä.
Ehdotukset

  CityTouch

  Oulu näyttää

  tietä tulevaisuuteen

  Älykäs
  CityTouch-kaupunkivalaistus

   

  Philipsin CityTouch-valaisimista Oulun keskustaan on asennettu Metronomis LED ja MileWide2 -valaisimia. Talvikankaan kaupunginosaa valaisevat LumiStreet-valaisimet.

  Puisto- ja katuvalaistus Philipsin CityTouchilla

  Voimme ohjata
  valaisimia

  helposti ja yksilöllisesti. Järjestelmän käyttöönotto oli helppoa. Voimme säätää valotasoja tarpeen mukaan ja valaistus on energiatehokasta. Hyvä, säädettävä valaistus parantaa kaupungin viihtyvyyttä sekä asukkaiden että vierailijoiden kannalta.”


  – Yksikön päällikkö Jari Säkkinen, Oulun Energia Urakointi Oy

  Järjestelmä helpottaa kaupungin valaistuksen seurantaa. Valaistuksen ohjaus on helppoa.

  Taustaa

   

  Energiansäästö on monen kaupungin ja kunnan tavoitteena, ja ohjattava valaistus on yksi parhaista tavoista toteuttaa säästöjä. Ulkovalaistuksessa päästään jopa 70 %:n energiansäästöön. Oulun asukkaat voivat jo nauttia älykkäästä ulkovalaistuksesta. Kaupungissa aloitettiin energiatehokkuusprojekti vuonna 2014, ja Oulu on älykkään katuvalaistuksen edelläkävijä Suomessa.

  Älykäs, ohjattava ledivalaistus on ympäristö-ystävällisin ja energiatehokkain valaistusratkaisu. Oulussa tähän panostetaan tulevinakin vuosina.

  Ratkaisu

   

  Kaupunkiin on asennettu Philipsin CityTouch-järjestelmä, joka ohjaa LED-katuvalaisimia. Järjestelmä auttaa myös valopisteiden toiminnan seurannassa ja vähentää ylläpitokustannuksia. ”Järjestelmä helpottaa kaupungin valaistuksen seurantaa. Valaistuksen ohjaus on helppoa. Esimerkiksi pimeimpään ajanjaksoon osuvan Oulun kaupungin järjestämän Valoa Oulu! -valofestivaalin ajaksi voimme muuttaa useiden keskustan valopisteiden valotasoja. CityTouch-järjestelmä näyttää meille helposti energiankulutustiedot sekä mahdolliset vikailmoitukset. Nyt kunnossapitohenkilöstömme voi keskittyä niille alueille, joissa ei vielä ole älykästä valaistusta”, sanoo yksikön päällikkö Jari Säkkinen Oulun Energia Urakointi Oy:sta, ja jatkaa:

  ”Voimme ohjata valaisimia helposti ja yksilöllisesti. Järjestelmän käyttöönotto oli helppoa. Voimme säätää valotasoja tarpeen mukaan ja valaistus on energiatehokasta. Hyvä, säädettävä valaistus parantaa kaupungin viihtyvyyttä sekä asukkaiden että vierailijoiden kannalta.”

  • MileWide²
   MileWide²
   Olemme kehittäneet yhdessä Holscher Designin kanssa MileWide LED gen2:n, joka on erittäin suositun MileWide-tuoteperheen seuraaja. Tyylikäs MileWide LED gen2 -tuoteperhe sisältää u...

  CityTouch Oulu näyttää tietä tulevaisuuteen

  Samankaltaiset Case Studyt