Olet nyt Philipsin lighting sivustolla. Maakohtainen versio sivustosta on käytettävissä.
Ehdotukset

  Katuvalot -

  Turvallisemmat kadut läpi vuoden

  Holbæk,
  Tanska


  Tutustu siihen, miten Holbæk parantaa elämänlaatua ja säästää rahaa nykyaikaisella katuvalaistuksella
  Philipsin lediulkovalaistusratkaisu käytössä kadulla Holbækissa Tanskassa

  Voimme himmentää tai lisätä
  jokaisen valaisimen

     

  valaistustasoa yksitellen milloin tahansa, mikä takaa parhaan mahdollisuuden turvallisuuden sekä liikenteen että asukkaiden kannalta.”

   

  - Erik Knudsen, Holbækin kunnan liikenneviraston insinööri

  Holbækissa sijaitseva katu, joka on valaistu Philipsin valaistusratkaisulla

  Asiakkaan vaatimukset

   

  Kun Holbækin kunta uudisti katuvalaistusjärjestelmänsä, se halusi pienentää energiankulutusta merkittävästi. Tutustuttuaan useisiin eri vaihtoehtoihin kunta tuli siihen johtopäätökseen, että Philipsin valaistusratkaisu oli monipuolisin: se tarjosi parhaat mahdollisuudet säästää rahaa ja parantaa asukkaiden elämänlaatua.

  Oikea valaistus

  Holbæk halusi älykkään ratkaisun, josta olisi hyötyä kaikille 69 000 asukkaalle, riippumatta siitä, asuvatko he keskustassa vai kauempana maaseudulla. Insinööri Erik Knudsen kertoo: ”Aluksi keskityimme lähinnä energiansäästöön. Tajusimme kuitenkin nopeasti, että valojen hallinta ja valvonta on aivan yhtä tärkeää kokonaiskäyttökustannusten, liikenneturvallisuuden ja asukkaiden turvallisuudentunteen kannalta.”

   

  Philipsin katuvalaisimet olivat ratkaisun ensimmäinen osa. Kunta päätti asentaa 9 000 Copenhagen-ledivalaisinta alueelleen. Niiden kirkas ja puhdas valo on miellyttävää – ja se takaa myös hyvän näkyvyyden autoilijoille.

   

  Valaistusjärjestelmän hallintaa varten käyttöön otettiin myös Philips CityTouch -ohjelmisto. Sen avulla valaistusjärjestelmää voidaan hallita verkkokäyttöliittymässä, jossa jokaista valaisinta voidaan aina valvoa ja ohjata yksitellen. Valojen tarkan hallinnan ansiosta kunta välttää turhan energiankulutuksen ja voi varmistaa katujen turvallisen valaisun pimeällä. Älykkään hallinnan ansiosta Holbæk voi myös optimoida huoltotöitä, mikä takaa turvallisemmat kadut vuoden ympäri.


  Uusi katuvalaistusjärjestelmämme on insinööri Erik Knudsenin mukaan valovuosia entistä ratkaisua edellä: ”Kokonaisenergiankulutus on pienentynyt 75 prosenttia. Ja koska sähkökulut muodostavat kaksi kolmasosaa valaistuksen kokonaiskustannuksista, odotamme erittäin merkittäviä kustannussäästöjä.”

  • Smartform LED BBS460
   Smartform LED BBS460
   Uppoasennettavassa SmartFormissa todentuu Philipsin panostus yksinkertaisiin ja kestäviin ratkaisuihin. SmartForm-valaisinta on nyt saatavissa lediversiona. Erittäin monipuolisten ...

  Asukkaiden
  elämänlaadun parantaminen

  Tiimi

  Holbækin kunta, Tanska

  Asiakas

  Moe A/S

  Konsultoiva insinööritoimisto

  SEAS-NVE

  Alihankkija

  Samankaltaiset asiakasesimerkit