Olet nyt Philipsin lighting sivustolla. Maakohtainen versio sivustosta on käytettävissä.
Ehdotukset

  Los Angeles on

  uranuurtaja

  älykkässä valaistuksessa

  CityTouch LA
  Los Angeles, Yhdysvallat


  Philips CityTouchin avulla Los Angeles hallitsee langattomasti yli 100 000 katuvalaisinta tehdäkseen kaupungista entistä viihtyisämmän.
  90 seconds video about Ed Ebrahimian

  Tämä tekniikka

  helpottaa

  elämäämme kovasti. Asennamme sen ja voimme keskittyä olennaiseen."

   

  - Ed Ebrahimian, kaupungin katuvalaistustoimiston johtaja

  90 seconds video about Ben Ferrari

  Taustaa

   

  Los Angelesin 215 000 katuvalaisinta käsittää 400 tyyppiä, ja ne kattavat yli 12 000 kilometriä katuja ja teitä. Kunnossapito on perinteisesti tehty ryhmissä, jotka partioivat öisin löytääkseen vikapaikat, sekä kansalaisten soittoihin perustuen. Toimisto käsitteli 40 000 vikailmoitussoittoa vuodessa. Oli löydettävä uutta tekniikkaa, joka parantaisi asiakaspalvelua, ihmisten turvallisuuden tunnetta ja kaupungin viihtyisyyttä.

  CityTouch safety

  Ratkaisu

   

  Koekäytettyään useiden eri toimittajien järjestelmiä katuvalaistuksen johtaja Ed Ebrahimian valitsi Philips CityTouchin, "parhaan tuotteen alhaisimpaan hintaan".CityTouchin ominaisuuksia, jotka auttoivat Ebrahimianin päätöksessä, ovat muun muassa etävalvonta, automaattinen ilmoitus katkoista ja muista tapahtumista, helppo asennus ja käyttöönotto, täsmällinen tieto valaistuslaitteista, integraatio toimiston olemassa oleviin hallintajärjestelmiin sekä toimintavarmuus pitkälle tulevaisuudessa palveluna toimitettavan ohjelmiston kautta.

   

  CityTouch on ulkovalaistuksen ohjelmistoympäristö. Sen avulla käyttäjät voivat valvoa ja hallita julkisen ulkovalaistuksen infrastruktuuria. He voivat myös tallentaa, visualisoida ja analysoida valaisimen toimintaa koskevia tietoja.

  cmyk

  CityTouch

   

  CityTouch on ulkovalaistuksen ohjelmistoympäristö. Sen avulla voidaan valvoa ja hallita ulkovalaistuksen infrastruktuuria.

   

  Lue lisää

  Tiimi

  Ed Ebrahimian  

  Valaistustoimiston johtaja

  Los Angelesin kaupunki

  Bureau of Street Lighting

   

  Philips

  Philips CityTouch

  Lue lisää

  Samankaltaiset Case Studyt