Olet nyt Philipsin lighting sivustolla. Maakohtainen versio sivustosta on käytettävissä.
Ehdotukset

  Näe enemmän,

  tuhlaa vähemmän

  Palencia,

  Espanja

   

  Tutustu siihen, miten kaupunki on parantanut viihtyisyyttä sekä pienentänyt ylläpitokustannuksia, energiankulutusta ja hiilidioksidipäästöjä.

  Palencian valaistut kadut pimeällä

  Intelligentcity on innovatiivinen

  valaistusratkaisu, jolla voidaan optimoida julkinen valaistus esimerkiksi asuinviihtyisyyden, turvallisuuden ja energiatehokkuuden kannalta sekä ylläpitokustannuksia pienentämällä."
  Mies ja lapsi pelaavat korttia palencialaisella kadulla, joka on valaistu Philipsin valaistuksella
  Ihmisiä kävelemässä öisellä palencialaisella kadulla, jossa on Philipsin katuvalaistus

  Asiakkaan vaatimukset

   

  Palencian vanhentunut katuvaloverkosto oli kallis ja tehoton. Lisäksi sen värintoisto oli heikko ja hiilidioksidipäästöt suuria. Vaikka katuvaloverkosto kävikin kaupungille kalliiksi, sillä itsellään ei ollut varaa uusia 11 000:ta katuvaloa.

  Philips valaisi Palencian kaupungin

  Oikea valaistus 

   

  Palencian kaupunki haki edullista ratkaisua valaistusjärjestelmänsä uudistamiseen, joten se kääntyi ESCO-ohjelmaan kuuluvan Clece-energiayhtiön puoleen. Koska ESCO-ohjelma kattaa uudistusprojektin alkukustannukset, Palencia pystyy maksamaan investoinnin säästöillä, joita uusi valaistusjärjestelmä tuo.

   

  Uudistusprojekti aloitettiin asentamalla 3 139 uutta valaisinta vanhojen tilalle. Kaupungin pääteille ja -kaduille valittiin energiatehokkaat LUMA-ledivalot, asuinalueille Selenium-ledivalot ja vanhaankaupunkiin Villa-ledivalot. Valaisimet yhdistettiin Starsense RF -ohjauskeskittimillä CityTouch-ohjausohjelmistoon, mikä mahdollistaa valaistuksen etähallinnan alueittain.

   

  Uusi ja vanha järjestelmä eroavat toisistaan kuin yö ja päivä. Pienemmän energiankulutuksen ansiosta kaupunki voi nauttia merkittävistä taloudellisista ja ympäristönsuojelullisista eduista. CityTouchin avulla se voi puolestaan hallita helposti eri alueiden valaistustasoja. Uudet valaisimet tarjoavat erittäin laadukasta valoa sekä erinomaisen värintoiston, mikä lisää turvallisuudentunnetta ja valaistuksen miellyttävyyttä. Projektin ansiosta Palencian kaupunki on entistä viihtyisämpi sekä asukkaiden että turistien silmissä.

  CityTouch

  CityTouch

  Tuo uutta eloa kaupunkiisi. Hallitse kaupunkivalaistusta joustavasti, dynaamisesti ja vaivattomasti.

  Näytä tuote

  Entistä

  viihtyisämpi

  kaupunkiympäristö

  Tiimi

  Palencian kaupunki

  Asiakas

  Raquel López

  Projektin johtajat – Philips

  Gabriel Rubí

  Projektin johtajat – Palencian kaupunki

  Jaime Pontigo

  Projektin johtajat – Clece

  Samankaltaiset asiakasesimerkit