Olet nyt Philipsin lighting sivustolla. Maakohtainen versio sivustosta on käytettävissä.
Ehdotukset

  Puhuttava

  kokoustila

   

  Crédit Agricole, Caen, Ranska

   

  Tutustu siihen, miten pankki luo itselleen loistavaa mainetta kokoushuonevalaistuksen avulla.

  Valaiseva tekstiili, Crédit Agricole

  Halusimme huoneen
  vaikuttavan

  mielialoihin, ilahduttavan ja jäävän mieleen sekä olevan vetovoimainen. Vuokraamista silmällä pitäen nämä paneelit myös mahdollistavat huoneen räätälöinnin vuokralaisten tarpeiden mukaisesti. Valaisevat tekstiilit ovat kuin piste iin päällä, rakennuksen todellinen vetonaula."
  Yleiskuva Philipsin valaisevilla tekstiilipaneeleilla sisustetusta kokoushuoneesta
  Värikkäitä kuvioita valaisevissa tekstiilipaneeleissa Crédit Agricole -pankissa Ranskassa

  Asiakkaan vaatimukset

   

  Crédit Agricole on Ranskan suurin vähittäispankki, joka halusi osoittaa, että pankkitoiminta voi olla myös värikästä. Crédit Agricole haluaa tulla tunnetuksi paikallispankkina, joka kulkee innovaatioiden eturintamassa mutta välittää myös ympäristöstä. Siksi pankki halusi toteuttaa uuden kokoushuoneensa valaistuksen ympäristöystävällisen teeman mukaisesti.

  Värikkäitä kuvioita valaisevissa tekstiilipaneeleissa Crédit Agricole -pankissa Ranskassa

  Ratkaisu


  Crédit Agricole halusi kokoushuoneen, joka saa ihmiset keskustelemaan. Tilan täytyi myös edistää vieraiden ja tilaa vuokraavien asiakkaiden hyvinvointia. Lisäksi tilan piti tuoda esiin ympäristöarvoja – viherseinää harkittiin, mutta sen ylläpitokustannukset aiheuttivat huolta.

  Philips Lightingin innovaatiot tarjosivat ratkaisun. Neljätoista Luminous textile –paneelia asennettiin eri puolille huonetta, ja ne ohjelmoitiin dynaamisella sisällöllä. Paneeleiden ympärillä on tumma tausta, joka luo kontrastia. Paneelit taustoineen toimitettiin asennusvalmiina, ja ne asennettiin uppoasennukseen ympäri huonetta 2-3 paneelin ryhmissä. Yhdessä paneelit luovat yhtenäisen 360° sisällön.

  Uudet paneelit ovat herättäneet tilan henkiin, ja samalla ne toteuttavat pankin energiankulutustavoitteen: max. 60W neliömetriltä. Lisäksi paneeleilla esitettävää dynaamista sisältöä voidaan muokata asiakaskohtaisesti, mikä luo tapahtumille lisäarvoa. Paneeleihin ohjelmoitu Crédit Agricolen logo näkyy myös ohikulkijoille. Tila ihastuttaa asiakkaita ja luo pankille positiivista mielikuvaa.


  Luminous textile –paneelien dynaaminen efekti näkyy myös viereiseltä vilkkaalta tieltä, joten Crédit Agricolen ympäristöystävällinen imago välittyy myös lukuisille ohikulkijoille.

  Valaisevat tekstiilit

  Väreissä ja valossa kylpevät seinät

  Näytä tuote

  Samankaltaiset asiakasesimerkit