Olet nyt Philipsin lighting sivustolla. Maakohtainen versio sivustosta on käytettävissä.
Ehdotukset

  Espoo, Suomi
  Derby

  Business Park

  Toimistotiloissa valaistuksella
  on suuri merkitys työhyvinvoinnille

   

  Derby Business Park on rakennettu kestävän kehityksen periaatteita noudattaen täyttämään kansainvälisen LEED-sertifiointijärjestelmän ympäristökriteerit.

  Toimistotiloissa valaistuksella on suuri merkitys työhyvinvoinnille

  Philipsin 

  tuotteiden

  ulkonäkö ja valontuotto vastasivat odotuksiamme.”

   

  -Alpo Mäkinen, SRV Rakennus Oy

  Henkilöstön ruokatilat ovat valoisat ja avarat

  Taustaa

   

  Derby -rakennuksen suunnittelussa SRV asetti energiatehokkuus- ja ympäristötavoitteet korkealle heti alussa, jo ennen päätöstä hakea kiinteistölle LEED Gold -ympäristösertifikaattia. Valstuksessa tämä tarkoittaa sitä, että valot eivät pala silloin, kun työpisteessä ei ole ketään paikalla. Valaistusvoimakkuuden tuli myös säätyä ulkoa tulevan luonnonvalon mukaan.

  Valaistus säätyy päivänvalon mukaan

  Ratkaisu 

   

  Philips valittiin toimittajaksi projektiin, koska Philips-tuotteiden ominaisuudet vastasivat energiatehokkuudelle ja ulkonäölle asetettuja kriteereitä.Valaisimet täyttivät häikäisylle asetetut vaatimukset ja valontuotto käytettyyn tehoon nähden oli vaihtoehdoista paras. Valaistus ja uudet toimitilat on otettu hyvin vastaan – ratkaisu on vastannut odotuksia. LEED (Leadership in Energy and Environmental Design) on tunnettu, laajasti käytössä oleva rakennusten ympäristöluokitus. Sertifioinnissa rakennusprojektia arvioidaan kuudella eri kriteerillä: kestävä maankäyttö, tehokas vedenkäyttö, energian käyttö, materiaalien valinta ja kierrätys, sisäilman olosuhteet ja innovaatiot suunnitteluprosessissa. Näillä toimenpiteillä tähdätään rakentamisen ja rakennuksen käytön ympäristövaikutusten vähentämiseen.

  • Smartform LED BBS460
   Smartform LED BBS460
   Uppoasennettavassa SmartFormissa todentuu Philipsin panostus yksinkertaisiin ja kestäviin ratkaisuihin. SmartForm-valaisinta on nyt saatavissa lediversiona. Erittäin monipuolisten ...

  Samankaltaiset Case Studyt