Olet nyt Philipsin lighting sivustolla. Maakohtainen versio sivustosta on käytettävissä.
Ehdotukset

  Päivänvalomaista
  valaistusta

  E.ON, Malmö, Ruotsi

   

  Tutustu siihen, miten toimistovalaistus auttaa E.ONia edistämään kestävää kehitystä

  Philipsin toimistovalaistusratkaisulla valaistu kokoushuone E.ONin toimitiloissa Malmössä

  Kun valot
  sammutetaan,

  et näe valaisimia, vaan pelkän katon. Kun valot ovat päällä, voit nauttia päivänvaloa muistuttavasta tunnelmasta – – melkein kuin olisit ulkona.”


  - Hans Björk, tekninen johtaja, E.ON Fastigheter Sverige AB

   

  Philipsin Soundlight Comfort -valaisimilla valaistu kokoushuone E.ONin toimitiloissa Ruotsissa

  Asiakkaan vaatimukset

   

  Kun energiayritysten eturiviin kuuluva E.ON uudisti toimitilojaan, se halusi luoda työntekijöilleen paremmat valaistusolosuhteet. Koska E.ON on myös energiatehokkuuden edelläkävijöitä, se halusi näyttää esimerkkiä asiakkailleen valitsemalla kestävän kehityksen mukaisen ratkaisun.

  Oikea valaistus

   

  Ledivalot olivat täydellinen ratkaisu. Uudistetussa toimitalossa on kolme suurta projektihuonetta ja 10 pientä kokoushuonetta sekä työntekijöiden yhteinen taukotila. Korvasimme vanhat loistevalot upotetuilla CoreView-paneeleilla ja 17 watin upotetuilla StyliD Mini -kohdevaloilla. Niillä saimme aikaan miellyttävän, ilmavan ja rentouttavan tunnelman, joka lisää työntekijöiden tuottavuutta.

   

  Tilavan taukotilan kattoon asensimme uudet riippuvat SoundLight Comfort -kattovalaisimet. Niillä on samat mitat kuin kattopaneeleilla, ja ne tarjoavat puhdasta ja virkistävää valoa, vaimentavat ääniä ja ehkäisevät kaikumista. Kuten kaikki ledituotteemme, myös SoundLight-paneelit käyttävät huomattavasti vähemmän sähköä kuin perinteiset toimistovalaisimet. Koko toimiston integroituja valaisimia ohjataan DynaLite/DALI- ja Occuswitch-järjestelmillä. Käyttäjät voivat valita manuaalisesti viisi eri asetusta. Lisäksi järjestelmä mahdollistaa liiketunnistuksen ja päivänvalon hyödyntämisen.

   

  Koska keinovaloa ei koskaan käytetä enempää kuin on tarpeen, yritys saa merkittäviä kustannussäästöjä. Entistä miellyttävämmän työympäristön ja pienemmän energiankulutuksen ansiosta E.ON saavutti kaikki tavoitteensa.&Yksinkertainen ledivaloihin siirtyminen on ollut todella merkittävä edistysaskel.

   

  Vanhojen T5- ja T8-putkien vaihtaminen ledivaloihin on pienentänyt energiankulutusta 28 prosenttia (T5) ja 48 prosenttia (T8). Koska ledivalot eivät tuota lämpöä, ne myös pienentävät ilmastointikustannuksia kesäisin. Kestäviä ledilamppuja ei myöskään tarvitse vaihtaa ainakaan 15 vuoteen.

  • CoreLine Recessed
   CoreLine Recessed
   Uppoasennettavien CoreLine Recessed -valaisimien valikoima täyttää CoreLine-lupauksen innovatiivisista, helppokäyttöisistä ja laadukkaista valaisimista. Korkealaatuinen uppoasennet...

  Samankaltaiset asiakasesimerkit