Olet nyt Philipsin lighting sivustolla. Maakohtainen versio sivustosta on käytettävissä.
Ehdotukset

  Lennokkaita
  työtiloja

  Manchesterin lentokentän Olympic House, Iso-Britannia

   

  Tutustu siihen, miten energiaa säästävä valaistus tekee vaikutuksen Manchesterin lentokentän toimistotiloissa

  Philipsin leditoimistovaloilla valaistu kokoushuone Manchesterin lentokentän Olympic Housessa

  Uusi valaistus
  on muuttanut

  tunnelmaa toimitiloissamme – ja olemme saaneet siitä erittäin myönteistä palautetta henkilökunnalta. Philips suoriutui erinomaisesti erittäin lyhyistä toimitusajoista ja tarjosi meille ensiluokkaista palvelua läpi koko projektin.”

   

  -Gavin Taylor, MAG:n vastaava projektipäällikkö

  Philipsin leditoimistovaloilla valaistu käytävä Manchesterin lentokentän Olympic Housessa
  Philipsin leditoimistovaloilla valaistu käytävä Manchesterin lentokentän Olympic Housessa

  Asiakkaan vaatimukset

   

  Manchester Airport Group (MAG) teki mittavan remontin pääkonttorissaan. Se halusi nykyaikaistaa työtilansa ja pienentää hiilijalanjälkeään – ja pyysi Philipsin apuun.

  Oikea valaistus

   

  Tiukkoihin aikatauluihin tottunut MAG tarvitsi todella nopean ratkaisun. Philips ryhtyi tuumasta toimeen yhdessä kumppaninsa Newey & Eyren kanssa varmistaakseen valaisimien mahdollisimman nopean toimituksen.

   

  Leditoimistovalot otettiin käyttöön nopeasti. Avotoimistojen upotetut PowerBalance-valaisimet antavat raikasta valoa, joka soveltuu erinomaisesti tuottaviin työtiloihin. Valo on riittävän kirkasta, jotta pöytälamppuja ei tarvita, mutta se ei silti aiheuta häiritsevää häikäisyä. Kattovalaisimia täydennettiin LuxSpace Compact- ja StyliD Mini -downlight-ledivalaisimilla, jotka antavat miellyttävää valoa käytäviin ja kulkuväylille.

   

  Energiatehokkaita toimistovalaisimia ohjataan Philips DynaLite -järjestelmillä, jotka on yhdistetty erittäin herkkiin valotunnistimiin. Tämän ansiosta valaisimia himmennetään automaattisesti, kun luonnonvaloa on tarpeeksi. Läsnäolotunnistimet puolestaan takaavat sen, että valot sammuvat automaattisesti tilojen ollessa tyhjiä. Tämä tuo tietenkin lisäsäästöjä. Ohjausjärjestelmä on määritetty siten, että siihen voidaan myöhemmin lisätä muita rakennuksen osia. Järjestelmän jälkihuolto toteutetaan Philips Controls After Care -sopimuksen puitteissa.

   

  Älykkään hallinnan ja leditoimistovalaistuksen ansiosta MAG on voinut pienentää energiakustannuksiaan.

  Samankaltaiset Case Studyt