Olet nyt Philipsin lighting sivustolla. Maakohtainen versio sivustosta on käytettävissä.
Ehdotukset

  Erinomaista näkyvyyttä
  luovasti

  Pentagon Design,   

  Helsinki, Suomi  

   

  Lue, kuinka Pentagon Design luo tuottavia työtiloja nykyaikaisen toimistovalaistuksen avulla 

  Pentagon Designin kokoushuoneen Philips-ledivalaistus edistää luovuutta

  Sekä vierailijat että käyttäjät
  ovat vaikuttuneita

  toimitilojemme valaistusratkaisuista. Valaisimet sointuvat hyvin yhteen rakennuksen arkkitehtuurin kanssa. Joustavuutensa ja yksinkertaisuutensa ansiosta ratkaisut ovat myös erittäin helppokäyttöisiä. Tämä muotoilun merkkivuosi edistää luovuutta, mutta oikea valaistus on myös ratkaisevan tärkeää tuotteidemme houkuttelevuuden parantamiseksi."

   

  - Anu Latvala, Pentagon Design

  Pentagon Designin työntekijät nauttivat Philipsin uudesta ledivalaistuksesta
  Philipsin nykyaikainen toimistovalaistus valaisee Pentagon Designin toimistoja, kokoushuoneita ja taukotiloja

  Asiakkaan vaatimukset

   

  Innovaatio ei ole mikään kirosana Pentagon Designille. Kun tämä muotoilun edelläkävijöihin lukeutuva yritys muutti uusiin toimitiloihinsa, se halusi nykyaikaisen valaistusjärjestelmän, joka edistäisi luovuutta. Voisiko Philips tarjota ratkaisun, joka auttaisi työntekijöitä toimimaan entistä luovemmin?

  Oikea valaistus

   

  Pentagon Designin uudet toimitilat sijaitsevat vanhassa hattutehtaassa, joka remontoitiin toimistotiloiksi sopivasti vuonna 2012, kun Helsinki vietti maailman muotoilupääkaupunkivuottaan. Suuri avotoimisto ilmavan korkeine kattoineen tarjosi monia mahdollisuuksia miellyttävän työympäristön luomiseen. Yritys halusi nykyaikaisen, helposti muokattavissa olevan toimistovalaistusratkaisun, jonka avulla tuotteita ja muotoilusuunnitelmia voitaisiin arvioida tarkasti.

   

  Korkeisiin avotoimistotiloihin loihdittiin uutta henkeä eW Blast Powercore -valaisimilla. Niiden 4 000 K:n värilämpötila luo puhtaan valkoista hehkua tilan pinnoille, kalusteille ja muille sisustuselementeille. Työtasojen yläpuolelle asennettiin riveihin myös Celino-ledivalaisimia, jotka tarjoavat puhdasta ja häikäisemätöntä valoa. Pienempiin kokoushuoneisin valittiin tehokkaat ja tyylikkäät Lumistone-valaisimet.

   

  Valoja hallitaan DALI-ohjausjärjestelmällä, jonka avulla käyttäjät voivat himmentää valoja helposti. Ohjausjärjestelmä myös säätelee valaistusta automaattisesti päivänvalon mukaan. Tämän ansiosta keinovaloa ei käytetä enempää kuin on tarpeen, joten energiaa ei kulu turhaan. Suuremmissa kokoushuoneissa käyttäjät voivat hallita valon kirkkautta ja väriä yhdellä painalluksella.

   

  Valmis valaistuskonsepti hyödyntää sekä Pentagonin omaa muotoiluosaamista että Philipsin uusimpia valaistusinnovaatioita.

  • Celino LED BCS680
   Celino LED BCS680
   Celino on monipuolinen ja optisilta ominaisuuksiltaan erinomainen valaisinsarja, joka ilmentää markkinoiden suuntausta kohti yhä pienempiä valaisimia ja arkkitehtonista integraatio...
  • eW Blast Powercore
   eW Blast Powercore
   eW Blast Powercore on LED-valaisin, joka tuottaa tehokasta valkoista pesuvaloa kuluttaen vähemmän energiaa kuin vastaavat muut kuin LED-valaisimet. Valaisimessa on suuri valikoima ...

  Samankaltaiset Case Studyt