Olet nyt Philipsin lighting sivustolla. Maakohtainen versio sivustosta on käytettävissä.
Ehdotukset

  Miellyttävää valaistusta
  varastotyöntekijöille

  Hisab Joker Company,
  Varberg, Ruotsi

   

  Tutustu siihen, miten Hisab Joker Company luo tuottavan työpaikan kaupallisen ledivalaistuksen avulla

   

  Olimme ällistyneitä
  siitä, miten

  helppoa Maxos-ledien asentaminen oli. Koko prosessi sujui todella nopeasti."

   

  - Martin Kristensson, projektipäällikkö, Bravida AB

  Hisab Joker Companyn varastorakennus, joka on valaistu Philipsin teollisuusvalaistusratkaisuilla

  Asiakkaan vaatimukset


  Hisab Joker Company on kaukonäköinen yritys, joka myy pilailutuotteita ja kotipanimotuotteita. Se halusi asentaa uuteen 5 000 neliömetrin varastoonsa energiatehokkaan ja pitkäikäisen valaistusjärjestelmän, joka takaisi myös miellyttävän työympäristön työntekijöille.

   

  Oikea valaistus

   

  Hisab Joker Company halusi alun perin loistevalaistuksen. Valaistuspalveluita tarjoava Bravida AB ehdotti kuitenkin toista vaihtoehtoa. ”Koska hyödynnämme yleensä energiatehokkaampia valoja, kysyimme Hisab Jokerilta, voisivatko he harkita ledivaloja – ja he suostuivat”, kertoo projektipäällikkö Martin Kristensson. ”Teimme kustannuslaskelmat, joista kävi ilmi, että lisäinvestointi ledivaloihin maksaisi itsensä takaisin viidessä vuodessa.”

   

  Varastoon valittiin Maxos-ledivalot. Niiden lämmin valkoinen valo – joka muistuttaa loistevaloa – takaa miellyttävän työilmapiirin. Koska varastoissa käytetään trukkeja, joilla tuotteita nostetaan korkeille hyllyille, olimme hiukan huolissamme siitä, onko ledivalaistus liian terävää. Tämä kuitenkin ratkaistiin himmenninkytkimillä, joilla voidaan säädellä yksittäisiä valoja.

   

  Varastoon asennettiin yhteensä 220 valaisinta. Jokainen niistä on 49 watin valaisin, kun taas vastaavan valon tarjoava loisteputki olisi 170 watin valaisin. Energiansäästön lisäksi Maxos-ledivalot pienentävät myös ylläpitokustannuksia. Ledivalaisimien käyttöaika on 50 000 tuntia, joten Hisabin ei tarvitse vaihtaa valaisimia 20–25 vuoteen. Loistevalot puolestaan pitäisi vaihtaa viiden vuoden välein.

   

  Investoimalla kaupallisiin ledivaloihin loisteputkien asemesta energiakustannukset ovat pienentyneet noin 6 200 eurolla vuodessa ja hiilidioksidipäästöt 70 prosentilla.

  • Maxos LED
   Maxos LED
   Teollisuuden ja vähittäiskaupan asiakkaat haluavat yleisvalaistusratkaisuja, joiden takaisinmaksuaika on järkevä ja ominaisuudet vastaavat kaikkia myymälöille ja teollisuudelle ase...

  Energiansäästöä
  ledivaloilla

  Tiimi

  Bravida AB, Martin Kristensson

  Asiakas

  Samankaltaiset asiakasesimerkit