Olet nyt Philipsin lighting sivustolla. Maakohtainen versio sivustosta on käytettävissä.
Ehdotukset

  Kestävä ja tulevaisuudentarpeet huomioiva 

  valaistus – Rocla

  Rocla. Järvenpää, Finland


  Katso kuinka Rocla paransi heidän energiansäästöä, operatiivista tehokkuutta ja työntekijöiden viihtyvyyttä GreenWarehousen avulla.
  Rocla – Philips GreenWarehousen

  Tämä oli harvinainen projekti,
  koska budjettimme alittui,

  toimitus tuli etuajassa ja ylimääräisiä työkustannuksia ei syntynyt. Uskomatonta!" 

   

  - Anssi Haataja, Rocla Oy:n liiketoiminnan kehityspäällikkö

  Rocla – valaisujärjestelmä

  Asiakashaaste


  Rocla kehittää ja valmistaa sähköisiä 
  varastokärryjä, trukkeja ja vihivaunuja yli 20 000 tuhannen neliömetrin varastossaan Järvenpäässä, osana Mitsubishi Logisnext-konsernia. Tämänkaltaiselle tuotantopaikalle – joka on toiminnassa 17 tuntia päivässä ja viisi päivää viikossa – luotettava valaistus on elintärkeä kestävyyden, työn tuloksen ja työturvallisuuden kannalta. Roclan ongelma oli 40 vuotta vanha suurpainenatriumvalaistus. Energiankulutus oli suuri ja värintoistoindeksi todella pieni. Tämä tarkoitti kasvaneita operatiivisia kustannuksia ja laatuongelmia tuotteiden värejä arvioitaessa. Roclan tiloissa on Global Design Center, missä laadukas valonjako hyvällä värintoistolla on erittäin tärkeää.

   

  He kehittävät ja valmistavat tuotteensa kestävyys edellä, joten myö valaistusratkaisun tuli olla kestävä. Jotta ongelmaan saatiin ratkaisu, Rocla halusi valaistusjärjestelmänparemmilla hallinnointivaihtoehdoilla, energiatehookkuudella, värintoistolla sekä valon laadulla.

  Philips GreenWarehouse ratkaisu

  Oikeanlainen valaistus


  Rocla valitsi Philipsin toimittajakseen, jonka tulos oli räätälöity Philips GreenWarehouse ratkaisu, joka valmistui muutamassa kuukaudessa, paljon aiemmin ennen sovittua takarajaa.

   

  GreenWarehouse on joustava valaistusohjausjärjestelmä, yhdistettynä korkealaatuisiin Philipsin LED-valaisimiin. Se säästää enemmän energiaa kuin yksittäinen LED, sillä se sallii matalammat valaistustasot käyttämättömillä alueilla. Kun läsnäoloa ei tunnisteta, järjestelmä himmentää valon ennalta-asetettuun tasoon energiansäästöä varten, samalla varmistaen turvallisuuden. Kun toimintaa havaitaan, alue valaistaan heti täydellä teholla.

   

  Tämä ratkaisu on tuonut Roclalle jopa 70% enegiansäästöä. Tämän lisäksi, asennuksen takaisinmaksu on neljä vuotta, jonka aikana he tulevat kokemaan pienempiä ylläpitokustannuksia valaisimien pitkän eliniän myötä. 

   

  Eikä  energiasäästö pelkästään ole parantunut, vaan Roclan operationaalinen tehokkuus on kasvanut 7%, sekä työtyytyväisyys työntekijöiden parissa on kasvanut pimeiden tuntien aikana parantuneen näkyvyyden myötä, joka parantaa keskittymistä huomattavasti. 

  Samankaltaiset Case Studyt