Olet nyt Philipsin lighting sivustolla. Maakohtainen versio sivustosta on käytettävissä.
Ehdotukset

  Nykyaikaista luotettavuutta 

  perinteiseen miljööseen

   

  Prinsens galleri (prinssin juhlasali),
  Tukholman kaupungintalo, Ruotsi


  Tutustu siihen, miten himmennettävät ledivalot tuovat ylellistä valoa Tukholman kaupungintaloon.

  Philipsin energiansäästöledit valaisevat prinssin juhlasalia Tukholman kaupungintalossa Ruotsissa

  Tämä on
  ainutlaatuinen projekti,

  sillä tämä on ensimmäinen kerta, kun uutta leditekniikkaa asennetaan tällaiseen kulttuurihistoriallisesti merkittävään ympäristöön.”

   

  -Madeleine Sjöstedt, Tukholman kulttuuri- ja kiinteistöasioista vastaava virkamies

   Novallure-ledilampuilla valaistu kattokruunu luo lämmintä tunnelmaa prinssin juhlasalissa Tukholman kaupungintalossa

  Asiakkaan vaatimukset

   

  Tukholman kaupungintalo on yksi Ruotsin kansallisaarteista. Prinsens galleri -juhlasali, jota kaupunki käyttää juhlatilanaan, on valaistu 1920-luvun kattokruunuilla ja seinävalaisimilla. Voiko Philips tarjota energiatehokkaan vaihtoehdon paljon sähköä kuluttaville hehkulampuille? 

  Philipsin Novallure-ledilamppuja käyttävät koristeseinävalot valaisevat prinssin juhlasalia Tukholman kaupungintalossa Ruotsissa

  Oikea valaistus

  Prinsens galleri -juhlasalin (vapaasti suomennettuna prinssin juhlasalin) valaisimet ovat erittäin tärkeitä perinteisen tunnelman kannalta. Alkuperäiset valaisimet olivat aikoinaan 1920-luvulla uusinta uutta teknisen kehityksen saralla. Syyskuussa 2009 EU kuitenkin kielsi hehkulamput. Kaupungintalon täytyikin siksi löytää vaihtoehto, joka muistuttaa ulkoisesti kattokruunujen hehkulamppuja ja tarjoaa saman visuaalisen vaikutelman.

   

  Novallure-ledivalot osoittautuivat täydelliseksi ratkaisuksi. Tämä himmennettävä ledivalo luo samanlaisen lämpimän tunnelman kuin perinteiset kattokruunujen hehkulamput. Ledien asentaminen samoihin valaisimiin on vaivatonta. Lisäksi ne heijastavat valoa ylöspäin kohti kattokruunun lasiprismoja.

   

  Kattokruunuihin ja seinävalaisimiin asennettiin yhteensä 126 Novallure-ledilamppua. Uudet lamput paitsi luovat juhlasaliin perinteisen ylellisen tunnelman myös säästävät energiaa ja pienentävät ylläpitokustannuksia. Ledilamppujen ansiosta energiankulutus on pienentynyt 20 000 kilowattituntia vuodessa – mikä merkitsee huimaa 92,5 prosentin säästöä.

   

  Ledilamppujen käyttöikä on 20 kertaa pidempi kuin kattokruunuissa aiemmin käytettyjen hehkulamppujen. Nyt lamput täytyy vaihtaa uusiin vain 4–5 vuoden välein.