More brands from

Disney-lamput -
Opi tuntemaan piirroshahmot

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Saa nyt kylmä viima tää puhaltaa


Walt Disney Animation Studiosin Frozen – huurteinen seikkailu on hauska ja vauhdikas elokuva, jossa kaukainen kuningaskunta peittyy ikuiseen talveen. Kirousta murtamaan lähtevät nuori prinsessa Anna, joka unelmoi toisenlaisesta elämästä, ja uskalias vuorten mies Kristoff. Pelastusretkellään kaksikko joutuu kohtaamaan vuoriston hyiset olosuhteet, monenlaisia tarumaisia olentoja ja lumikuningattaren taiat.

Anna

 
Anna ei ole ehkä tahdikkain ja sulokkain tapaamasi prinsessa, mutta hänen sydämensä on puhdasta kultaa. Aina optimistisena hän luottaa varauksetta rakkaimpiinsa ja on valmis taistelemaan periksi antamatta heidän puolestaan – erityisesti siskonsa Elsan.

Elsa

 
Itsevarma, ylväs ja varautunut. Syntymässään upean mutta vaarallisen kyvyn saanut Elsa pystyy loihtimaan sormistaan jäätä ja lunta. Hän osaa luoda upeita asioita, jos vain pystyy hallitsemaan kykyjensä voimanlähteen – omat tunteensa.

Olaf

 
Olaf tykkää lämpimistä haleista. Elsan taikavoimien henkiin herättämä veijari on taatusti Arendellen vuorien ystävällisin lumiukko.
Disney Frozen video

Hauskat Autot

 
Salama McQueen
Autot-elokuvan tähti, Salama McQueen, #95, on kilpa-ajojen menestyvä tulokas, joka pitää nopeampaakin nopeammasta menosta. Kilpailun ulkopuolella hän viettää aikaa Syylari Cityssä parhaan kaverinsa Martin kanssa.

 

Katso valaisimet

Pretty Disney Princesses

 
Ariel
Ariel on itsenäinen ja päättäväinen nuori merenneito, joka viettää päivänsä laulamalla ja uneksimalla, mutta panee kaiken alttiiksi aidon rakkauden vuoksi. 

 

Katso valaisimet

Disney Princesses video

 
Belle
Belle on Kaunotar ja hirviö -elokuvan lumoava kaunotar. Hän uneksii rakkaudesta ja seikkailusta ja uskoo, että kaikissa on jotakin hyvää – jopa hirviössä.

 

Katso valaisimet

Disney Aurora

Prinsessa Ruusunen


Nukkuva kaunotar Prinsessa Ruusunen on hellä ja rakastava tyttö. Kolme haltijatarta kasvattivat hänet metsässä, jossa hän tapaa tosirakkautensa prinssin.
 

 

Disney Rapunzel

Tähkäpää

 
Kaksin karkuteillä -elokuvan tähti Tähkäpää viettää suurimman osan elämästään tornissa ja vain kuvittelee elämää sen ulkopuolella. Sitten hän tapaa Flynn Riderin, joka auttaa häntä toteuttamaan unelmansa.

Disney Cinderella

Tuhkimo

 
Tuhkimo on kiltti kaikille ja tietää toiveidensa toteutuvan, jos hän vain jaksaa uskoa niihin. Haltijatarkummin avulla niin käykin.

 

 

Disney Snowwhite

Lumikki

 

Kiltti ja lempeä Lumikki on kaunein kaikista Disneyn prinsessoista. Hänellä on ruusunpunaiset huulet ja lumenvalkoinen iho, ja hän haluaa löytää tosirakkautensa.
 

 

Tuttu pariskunta

 
Mikki
Mikki Hiiri rakastaa seikkailuja ja uusien asioiden kokeilemista. Vaikka kaikki ei aina sujukaan suunnitelmien mukaan, hän on aina iloinen ja ystävällinen kaikille.

 

 

Katso valaisimet

 
Minni
Aina tyylikäs Minni on suloinen hiiri, joka laulaa ja tanssii mielellään. Eniten hän kuitenkin rakastaa sydänkäpystään Mikkiä. 

Katso valaisimet

Maailman ystävällisin karhu

 

Nalle Puh
Nalle Puh on kiltti ja ystävällinen karhu. Hän seikkailee Puolen hehtaarin metsässä uskollisten ystäviensä kanssa. Nalle Puh on yksi Disneyn rakastetuimmista hahmoista, ja sillä on pitkät perinteet. Vanhempien nostalgisten muistojen myötä Puh vahvistaa vanhemman ja lapsen ainutlaatuista sidettä.

 

Katso valaisimet

Heilauta itsesi kaupunkiin

 
Hämähäkkimies
Radioaktiivisen hämähäkin kohtalokas purema toi Peter Parkerille supervoimia ja teki hänestä Hämähäkkimiehen. Sen jälkeen sankarin oli opittava käyttämään voimiaan vastuullisesti ja sinkoamaan seittejä tarkasti.

Teini-ikäinen Peter Parker painii sekä koulun että supersankariuden aiheuttamien haasteiden kanssa. Nick Fury kutsuu Parkerin koulutukseen S.H.I.E.L.D.-organisaatioon, missä Peterin alter ego Hämähäkkimies liittyy neljän muun teini-ikäisen supersankarin seuraan – Nova, Valkoinen tiikeri, Voimamies ja Rautanyrkki. Yhdessä he seikkailevat Marvel-universumissa!

 

Katso valaisimet

Ystävälliset monsterit

Mike
Pieni Mike Wazowski on älykäs, yksisilmäinen ja viisauksia viskova monsteri, joka haluaa tulla oikeaksi pelottelijaksi.

 

 

Katso valaisimet

Sulley
James P. Sullivan, ystävien kesken Sulley, haluaa seurata perheensä jalanjäljissä ja tulla superpelottelijaksi. Sisimmässään hän kuitenkin on vain iso pehmo.

 

Katso valaisimet

Monsters University


Sankarillinen joukko

 

Marvelin vahvimmat supersankarit yhdistävät voimansa, kun vastassa on poikkeuksellisen hurjia vihollisia. Kostajat ovat maailman arvostetuin ja vahvin supersankariryhmä, johon kuuluu superolentoja, seikkailijoita ja muita oikeuden ritareita. Joukkoa yhdistää yhteinen tavoite: suojella planeettaa uhkilta, jotka ovat liikaa tavallisille poliisivoimille.

 

Katso valaisimet

© Disney 2015