More brands from

Tutustu lasten
Disney- ja Marvel-valaisimiin

SoftPals


Täältä tulevat SoftPal-valaisimet: turvalliset, pehmeät ja halittavat. Hehkuvat kaverit kukistavat pimeyden ja tuovat lapselle turvaa öisillä vessaretkillä.

Hauskoja hahmoja

Tervehdi Mikkiä, Minniä ja Nalle Puhia. Tutut hahmot valvovat lapsesi unta mukavasti yöpöydältä käsin. Hieman tavallista yövalaisinta suuremmat valaisimet tuovat lempeää hehkua pimeään yöhön, ja iltasadun ajaksi ne voi ottaa kainaloon valaisemaan seikkailut kirjan sivuilla. Valaisinta voi siirrellä turvallisesti paikasta toiseen, ja se on helppo ladata omassa alustassaan.


Akkukäyttöiset uudet tulokkaat

Tutustu uusiin tulokkaisiin Olafiin, Sofiaan ja Elsaan sekä aina yhtä pelottomaan Hämähäkkimieheen. Nämä valaisimet voi ottaa kainaloon, leikkikaveriksi tai tueksi öisille retkille. Valmistettu pehmeästä silikonimateriaalista. Lampun valo sammuu 5 minuutin kuluttua akun säästämiseksi.
 

SleepTime Mickey

 
Tapasitko jo uuden kaverimme, SleepTime Mickeyn? Tämä pöytälamppu kertoo, koska on nukkuma-aika. Kun Mikin housuissa oleva kuupainike syttyy, on aika mennä nukkumaan. Kun taas aurinkopainike syttyy, on aika aloittaa uusi päivä.

lltasatuaikaan lapsesi voi painaa SleepTime Mickeyn päätä, jolloin se valaisee huoneen lämpimällä valolla. Helppokäyttöinen ja hauska lamppu on täydellinen valinta yöpöytävalaisimeksi.

 

Katso valaisin   Lisätietoja
 

Tunnistinvalaisimet


Omassa sängyssä on turvallista unelmoida satumaailmoista ja ritarillisista seikkailuista. Myös sängystä nousemisen pitäisi olla turvallista, jos vessahätä yllättää tai kun uusi päivä alkaa.

Philipsin tunnistinvalaisimet syttyvät havaitessaan liikettä ja valaisevat ympäristön lämpimällä valkoisella valolla. Valaisimissa on myös akku, joten ne voi sijoittaa minne tahansa.


Katso valaisimet

Riippuvalaisimet

 

Philipsin riippuvalaisimet saavat lasten mielikuvituksen liikkeelle. Disneyn ja Marvelin suosikkihahmot heijastavat hauskoja kuvioita ja varjoja seinille ja luovat taianomaisen tunnelman, jossa unelmat ja leikit heräävät eloon.

Katso valaisimet

Yhdistetyt kuvanheittimet ja yövalot


Tuudittaudu uneen katsellen katosta Disney- tai Marvel-tarinoita – kuvanheittimen ja yövalon yhdistelmä tekee makuuhuoneesta taianomaisen paikan. Voit valita rauhoittavan yövalon tai käynnistää kuvanheittimen ja heijastaa kattoon Disney- tai Marvel-elokuvien kohtauksia kolmelta filmirullalta. Ota rennosti, katso ylös ja ajelehdi värikkäiden unien maailmaan.

Katso valaisimet

Seinä- ja kattovalaisimet

 
Täytä lapsesi makuuhuone näiden yksinkertaisten, turvallisten ja hauskojen seinä- ja kattovalaisinten valolla ja väreillä. Vaikuttavat hahmot ja muotoilu täydentävät joka lapsen makuuhuonetta.

 

Katso valaisimet

Taskulamput

 
Jokainen seikkailija tai unelmoija tarvitsee silloin tällöin opastusta. Nämä söpöt pienet taskulamppukaverit opastavat pimeässä ja täydentävät seikkailuja.

 

Katso valaisimet

Yhdistetty kuvanheitin ja taskulamppu


Tämä Philipsin ja Disneyn kuvanheitin-taskulamppu valaisee ja heijastaa kuvia seinään. Kuvanheittimen käännettävät filmirullat sisältävät hauskoja elokuvakohtauksia, ja taskulamppu valaisee seikkailut pimeässä.

Katso valaisimet 

Pöytävalaisimet


Jaa iltasatuhetket Disneyn suosikkihahmojen kanssa. Söpöistä ja värikkäistä yöpöydän lukulampuista on saatavana sekä akku- että verkkovirralla toimiva malli. Pehmeä LED-valo ja turvalliset kytkimet tekevät valaisimista täydellisiä kumppaneita yöpöydälle.

Katso valaisimet 

Työpöytävalaisimet


Läksyjen tekeminen sujuu kuin tanssi, kun työpöytää koristaa tutulla hahmolla kuvitettu valaisin. Uudet työpöytävalaisimemme loistavat viileää valkoista valoa, joka auttaa lastasi keskittymään. Ekologiset valaisimet kestävät pudottamisen, ja joustavan varren ansiosta valo on helppo suunnata haluttuun paikkaan.

Katso valaisimet 


© Disney 2015