Lisää brändejä

Uudenlaista valoa
lastenhuoneeseenMielikuvituksellisia valaistusideoita lastenhuoneisiin

 

Kun sisustamme lastenhuonetta, tärkeintä on luoda ympäristö, jossa lapsi tuntee olonsa turvalliseksi ja jossa on turvallista touhuta. Täydellisen tasapainon löytäminen turvallisuuden ja lapsesi toiveiden välillä voi olla haastavaa. Tehtävän helpottamiseksi Philips on luonut valikoiman valaisimia, jotka täydentävät hauskalla tavalla lastenhuoneen sisustusta ja jotka lapsesi voi ottaa turvallisesti käsiinsä.

Decoration

Valon johdattamana unten maille

Muuta makuuhuone yöaikaan satumaailmaksi! Philipsin LED-valaisimissa seikkailevat supersankarit, hurmaavat Disney-prinsessat ja muut tutut hahmot tuovat valoa lapsesi huoneeseen, kannustavat leikkiin ja helpottavat iltarutiineja.

Hauskat taskulamput

Philipsin värikkäät taskulamput pitävät lapsellesi seuraa, kun heidän on kohdattava yön pimeys. Taskulamput sopivat mukavasti pieniin käsiin ja lapsen pyjaman taskuun.
get-inspired-stir-up-thumb-01
Rauhoittavat pöytävalaisimet
Tuttu supersankari tai Disney-prinsessa rauhoittaa lapsesi kuuntelemaan kiltisti iltasatua.
Onko se kuvanheitin vai yövalo? Se on molemmat!


Iltasatua ei aina tarvitse lukea kirjasta. Philipsin kuvanheittimen ja yövalon yhdistelmä ällistyttää lapsesi heijastamalla kattoon jännittäviä tarinoita.

Turvallisuus on tärkein
Kun kyseessä on lapsen turvallisuus, et varmasti halua ottaa mitään riskejä. Philipsin lasten valaisimet
Turvaa SoftPal-valaisimista
SoftPal-valokaverit ovat liikuteltavia valaisimia, jotka ajavat pehmeällä hehkullaan möröt pois ja saavat lapsesi tuntemaan olonsa turvalliseksi. Turvallisia ja pehmeitä valaisimia voi rutistaa sylissä ja kantaa mukanaan – ne ovat ihanteellinen kumppani lapsellesi unimaailmaan.

1. on valmistettu turvallisista materiaaleista

2. eivät rikkoudu helposti

3. sisältävät tarvittaessa erityisen kestävän virtajohdon

4. eivät kuumene LED-valotekniikan ansiosta

5. täyttävät tiukimmatkin turvavaatimukset.

 

Suosituimmat tuotteet

© Disney 2015