Lisää brändejä

Valaise
lapsesi leikkihetki
lastenhuoneen valaisimilla

Lasten sankariaiheiset yövalot ruokkivat mielikuvitusta


Vanhempina tiedämme, kuinka tärkeää on tukea lasten mielikuvituksen kehittymistä. Valitettavasti luovuus tuntuu usein jäävän tehokkuuden jalkoihin. Koti on lähes ainoa paikka, jossa lapset voivat toteuttaa unelmiaan – erityisesti omassa huoneessaan. Mielikuvituksen lisäksi lapset eivät tarvitse leikkeihinsä paljoakaan, vaan jo yksittäinen valonsäde voi lähettää heidät matkalle uuteen maailmaan. Me Philipsillä emme siis valmista vain valaisimia lastenhuoneisiin – me luomme portteja mielikuvitusmaailmaan.

Play Time

Kuka on lapsesi suosikkisankari?


Hämähäkkimies, Hulk, Kapteeni Amerikka, Rautamies… Nämä tutut sankarit ovat lapselle vastustamattomia hahmoja, jotka eivät herää eloon vain valkokankailla vaan myös mielikuvituksessa – usein vielä elokuvia elävimpinä. Oma huone on lapselle portti mielikuvituksellisiin seikkailuihin, jossa kaikki on mahdollista. Paikka, jossa lapsi saa olla oma itsensä ja toteuttaa unelmiaan.

 

Lastenhuoneen valaistuksen merkitys

Valaistuksen merkitystä ei sovi vähätellä. Yksinkertainen valonsäde seinällä tai suosikkisankarin kuvittama valaisin voi saada lapsesi mielikuvituksen laukkaamaan, ja juuri tämän vuoksi olemme valmiita näkemään paljon vaivaa lasten makuuhuoneiden valaistukseen. Tiedämme, millainen vaikutus yksittäisellä valaisimella voi lapsen maailmassa olla.

Turvallisuus on tärkein

Käytämme lapsiystävällisiä materiaaleja, kuten puuta ja myrkyttömiä maaleja, ja pyrimme välttämään teräviä kulmia. Lisäksi lasten valaisimissa käytetään LED-lamppuja, jotka eivät kuumene, säästävät energiaa ja kestävät pitkään.
get-inspired-decorative-thumb-01

Lasten supersankariyövalot

Ihaileeko lapsesi seittiä sinkoavaa Hämähäkkimiestä? Tai onko hän innokas Avengers-fani? Hämähäkkimiehen ja Kostajien tähdittämät riippu- ja pöytävalaisimet tuovat väriä seinille ja kattoon. Kestävän rakenteen ja pyöristettyjen muotojen ansiosta valaisimet voi myös turvallisesti ottaa pieniin ja uteliaisiin käsiin.
Eikä syytä huoleen: vaikka lapsesi olisivat kuinka innoissaan Hämähäkkimiehestä tai Kostajista,hänen kaksi suurinta sankariaan ovat kuitenkin omat vanhemmat.

Suosituimmat tuotteet

© Disney 2015