Lisää brändejä

Varmista
rauhalliset
yöunet

Herääkö lapsesi liian aikaisin?
SleepTime Mickey tekee uniongelmista historiaa

 

Jokaisella pienen lapsen vanhemmalla lienee sama tavoite: saada lapsi nukkumaan rauhassa koko yön. Valitettavasti 46 %:lla taaperoista on uniongelmia, jotka saavat heidät nousemaan liian aikaisin. Toisaalta myös nukkumaanmeno ei aina suju parhaalla mahdollisella tavalla. Siksi Philips loi SleepTime Mickeyn: kätevän unikaverin, joka helpottaa iltarutiineja.

get-inspired-sleep-thumb-01

Lasten univaikeudet


Lukuisat seikat voivat saada lapsesi heräämään satunnaisesti turhan aikaisin: lapsi voi olla sairas, kasvupyrähdys voi häiritä yöunia tai ”isojen lasten sänky” vaatii vielä totuttelua. Jos lapsesi herää säännöllisesti liian aikaisin, hän voi tarvita apua ajan hahmottamisessa. 

Lapsen aikakäsitys


Pienen lapsen on vaikea ymmärtää tavallisia ajan ilmauksia, kuten ”huomenna”, ”unien jälkeen” tai ”odota viisi minuuttia”. Jos lapsi on alle 4-vuotias, hän tuskin ymmärtää ilmausten merkitystä lainkaan. Aika on pienille lapsille varsin epäselvä käsite. Vasta noin 6-vuotiaana lapset pystyvät huolehtimaan pienissä määrin omasta aikataulustaan. Toisin sanoen lapset nousevat ylös silloin kuin heistä siltä tuntuu, koska heille ei ole selvää, koska sängystä voi nousta. Eiväthän he tunne vielä kelloa. 

SleepTime Mickey


Vaikka lapsesi aikakäsitys vasta kehittyisi, voit auttaa lasta helposti ymmärtämään, milloin sängystä voi nousta. Lapsi tarvitsee yöksi vain selkeän ajasta kertovan ilmaisimen – sellaisen kuin SleepTime Mickey!

 

get-inspired-sleep-thumb-02
get-inspired-sleep-thumb-03
get-inspired-sleep-thumb-04

Täydellinen unikaveri
SleepTime Mickey on täydellinen unikaveri, joka auttaa lasta ymmärtämään yön ja päivän eron.

  • Helppokäyttöisillä säätimillä voit asettaa Mikin kellon aikaan, jolloin haluat lapsesi nousevan sängystä ja aloittavan uuden päivän.

  • Kun on aika mennä nukkumaan, Mikin housujen oikeassa napissa oleva kuukuvake syttyy. Kerro lapsellesi, että kun kuu on näkyvissä, on vielä aika pysyä vuoteessa.

  • Kun on aika nousta ylös, Mikin housujen vasempaan nappiin syttyy aurinkokuvake.

    Juuri ennen nukkumaanmenoa voit puolestasi painaa Mikin päätä, jolloin SleepTime Mickey valaisee huoneen lämpimän valkoisella valolla iltasadun ajaksi.

Suunniteltu turvallisuus huomioiden
Lapsesi turvallisuus on Philipsille tärkeää. Halusimme siksi varmistaa, että SleepTime Mickeyn kanssa voi rauhassa leikkiä. SleepTime Mickey -valaisin

- kestää pudottamisen ja muut kolhut
- ei kuumene LED-valotekniikan ansiosta
- on turvallinen käyttää (säätimet ovat lampun pohjassa, jotta lapsesi ei muuta niitä vahingossa).

 

 

 



Nauti ylimääräisestä tunnista joka aamu!

Suosituimmat tuotteet

© Disney 2015