Lisää brändejä

Inspiroidu

Lapsen makuuhuone on hänen maailmansa keskipiste, jossa hän leikkii, nukkuu ja uneksii. Siellä hänen pitäisi olla onnellinen ja tuntea olonsa turvalliseksi. Siellä hän voi vapaasti käyttää mielikuvitustaan, kehittyä ja kasvaa. Valolla voi olla merkittävä rooli tällaisen ympäristön luomisessa.

Turvassa pimeässä unikaverin kanssa

 

Pienet lapset (ja jotkut aikuisetkin) pelkäävät usein pimeää. Sängyssä maatessaan he pohtivat, mitä kaikkea saattaa olla piilossa sängyn alla, oven takana tai komerossa.Haluat varmasti varmistaa, että lapsesi tuntee olonsa turvalliseksi ja rauhalliseksi kattovalon sammuttua, kun et ole hänen vierellään.Tutuilla hahmoilla koristeltujen yövalojen, taskulamppujen tai SoftPal-valaisinten avulla se onnistuu helposti.

 

• Ne valaisevat juuri riittävästi ja rauhoittavasti.
• Ne luovat turvallisen ympäristön ja tuovat valollaan Disneyn taian makuuhuoneeseen.
• Jos lapsi herää yöllä, hänen rauhoittava ystävänsä on hänen vieressään.

 

Myös sinä itse voit nukkua rauhassa, sillä kaikki valaisimet ovat täysin turvallisia.

 

SoftPal-valaisimet ovat pehmeitä eikä niissä ole teräviä kulmia, kuumenevia pintoja tai irtoavia osia. Niissä ei myöskään ole johtoja, joita voi repiä ulos, tai reikiä, joihin voi työntää sormia. Ne eivät sisällä BPA:ta, ja ne ovat täysin myrkyttömiä myös suuhun joutuessaan.Yövalot syttyvät käden heilautuksesta, ja taskulamppu voi olla yöpöydällä (tai tyynyn alla), mistä pienet kädet löytävät sen helposti, jos lapsi herää yöllä pimeässä.

 

Tutustu valaisimiin

Luo taianomainen tunnelma

 

Oikean valaistuksen luominen huoneeseen voi muuttaa tunnelman täysin ja valmistella tilan taianomaisia tarinoita varten. LivingColors-valojen avulla pikku prinssi tai prinsessa voi kuvitella hämärän metsän, joka vilisee ilkeitä noitia, yksinäisiä linnoja ja urheita prinssejä.

 

Pikku lentäjä taas voi kuvitella avaran taivaan, jolla hän voi mutkitella pilvien lomitse omassa lentokoneessaan. Mahdollisuudet ovat rajattomat, kuten mielikuvituskin. Monien muiden kekseliäiden riippu-, seinä-, katto- ja pöytävalaisimien avulla lapsi voi luoda seinille valokuvioita ja varjoja, jotka innostavat seikkailuihin.

• Maalaamalla lapsen huoneen valolla ja väreillä voit luoda ilmapiirin, joka ruokkii lapsen mielikuvitusta.

• Mielikuvitusta tukeva valaistus tekee lapsen makuuhuoneesta ainutlaatuisen maailman, jossa hän ja hänen ystävänsä haluavat aina leikkiä.

 

Tutustu valaisimiin

Leikin hauskuutta ja mielikuvitusta

 
Lapset elävät mielikuvitusmaailmassa. Makuuhuone on heidän leikkipaikkansa, jossa heidän on pystyttävä innostumaan leikkimisestä ja omien seikkailujen keksimisestä. Lelut auttavat tarinan keksimisessä, mutta valot saavat mielikuvitusmaailman elämään.

• Lepattava kynttilänvalo voi luoda tanssivia varjoja ja herättää sadut eloon tai toimia taikalyhtynä, joka avaa salaisia käytäviä uuteen valtakuntaan.
• Projektori voi luoda uusia maailmoja kattoon ja avata ovia uusiin upeisiin seikkailuihin.
• Taskulamppu voi olla taikasauva, lasersäde tai vain uusi tapa tutustua peiton alla olevaan salaperäiseen luolastoon.
• Yövalo on kaveri ja suojelija, joka herää eloon ja valaisee pimeyden. Mielikuvitusta tukevan valaistuksen avulla lapsesi voi hallita huoneensa valaistusta, kulkea mielikuvituksensa viitoittamaa tietä, ja ottaa muutkin lelut mukaan seikkailuun.

Tutustu valaisimiin

Iltasatuja, joissa on onnellinen loppu

 
Iltasatu on ehkä kaikkein arvokkain hetki päivästä, sillä se on ainutlaatuinen mahdollisuus olla yhteydessä lapseen.


• Se antaa kipinän lukemiseen ja auttaa lasta kehittämään lukutaitoaan.

• Se kannustaa lasta suhtautumaan kaikenlaisiin asioihin luovemmin.

• Tarinat avaavat uusia ovia leikkeihin ja auttavat lasta olemaan yhteydessä sisäiseen maailmaansa ja muihin mielikuvitusmaihin.


Mielikuvitusta tukeva valaistus auttaa tekemään tästä hetkestä vielä erityisemmän ja inspiroivan luomalla juuri oikean tunnelman. StoryLight-valo muuttuu lukiessasi tarinaa, joten tarinat heräävät taianomaisesti elämään, ja jokaisella tarinalla on onnellinen loppu.

 

Tutustu valaisimiin


© Disney 2015