Lisää brändejä

Philips ja Disney

meidän tarinamme

Kaikki rakastavat hyviä tarinoita, ja Disney on kertonut niitä jo 90 vuoden ajan. Philips on valaissut maailmaa sitäkin kauemmin. Sekä Disney että Philips keskittyvät hyvinvointiin ja onnellisuuteen sekä niiden lisäämiseen. Yhdessä voimme tuottaa iloa lapsille ainutlaatuisen taianomaisella tavalla.Valaistuksen avulla voimme tehdä lasten makuuhuoneista turvallisia paikkoja, jotka innostavat heitä lukemaan, nukkumaan, leikkimään ja uneksimaan.

Ainutlaatuinen kumppanuus

 
Vanhempana tiedät, miten vilkas ja ihmeellinen lapsen mielikuvitus voi olla, ja että lapsen makuuhuone tarjoaa portin mielikuvitusmaailmaan. Philipsin kokemus ja innovaatio yhdessä Disneyn taianomaisen maailman ja kiehtovien tarinoiden kanssa tekevät mielikuvitusta tukevasta valaistuksesta keinon muuttaa makuuhuone ihmemaailmaksi. Se voi kannustaa mielikuvitusta, tehdä laatuhetkistä entistä hienompia ja rutiineista hauskempia. Se voi tehdä iltasaduista lumoavampia ja kiehtovampia. Se voi auttaa lapsia tuntemaan olonsa öisin turvallisemmaksi, nukkumaan paremmin ja heräämään virkeämpänä.

 

Yhdessä voimme saada aikaan upeita muistoja hyödyntämällä innostavaa, dynaamista ja vuorovaikutteista valaistusta, josta koko perhe voi nauttia.

Ainutlaatuinen valaistusvalikoima

 
Philips ja Disney/Marvel tarjoavat valaistusratkaisuja sinun ja lapsesi päivän jokaiseen hetkeen. Mielikuvitusta tukevan valaistuksen avulla lapsesi voi olla vuorovaikutuksessa Disney-suosikkihahmojen ja -tarinoiden kanssa ainutlaatuisella tavalla.

LivingColors- ja kynttilävalaisimet auttavat lasta luomaan omia maailmoja ja tarinoita valon avulla. Monipuoliset SoftPal-valaisimet lisäävät turvallisuuden tunnetta ja auttavat lasta nukkumaan yönsä rauhallisesti. Käänteentekevät StoryLight-valaisimet yhdistävät e-kirjat vuorovaikutteiseen valaistukseen ja luovat taianomaisia kokemuksia. Ne tekevät lukemisesta entistä hauskempaa ja tuovat iltasatuihin uusia ulottuvuuksia.


Laajan valaisinvalikoiman avulla lapset voivat tehdä makuuhuoneestaan ainutlaatuisen maailman, jossa mielikuvituksella ei ole rajoja. Nyt kun myös Marvel kuuluu Disney-maailmaan, lapset voivat seikkailla New Yorkin kaduilla Hämähäkkimiehen kanssa.

 

Tutustu valaisimiin


© Disney 2015