Lisää brändejä

Disney & Marvel
Lumoavat lasten valaisimet

Disneyn suosikkihahmojen avulla lapset voivat luoda jännittäviä seikkailuja valolla ja väreillä mielikuvituksellisesti ja taianomaisesti – tai nukkua entistä paremmin. Nyt he voivat lähteä huimiin seikkailuihin myös Marvelin Hämähäkkimiehen kanssa.

Riippuvalaisimet


Disneyn ja Marvelin suosikkihahmot heijastavat leikkisiä kuvioita ja varjoja seinille ja luovat taianomaisen tunnelman, jossa unelmat ja leikit heräävät eloon.

 

Tutustu valaisimiin

Yövalot ja projektorit

 
Näiden hauskojen liiketunnistuksen avulla toimivien yövalojen ansiosta lapsesi ei enää jää yksin pimeään. Käden heilautus tai muu helppo liike sytyttää yövalot, jotka antavat lapselle turvallisuudentunnetta lämpimällä hehkulla ja tutulla hahmolla.

Luo tarinoita kattoon näillä upeilla yövalon ja projektorin yhdistelmillä. Voit valita rauhoittavan yövalon tai käynnistää kuvanheittimen ja heijastaa kattoon Disney- tai Marvel-elokuvien kohtauksia käännettävillä filmirullilla. Ota rennosti, katso ylös ja ajelehdi värikkäiden unien maailmaan.

 

Tutustu valaisimiin

Seinä- ja kattovalaisimet

 
Täytä lapsesi makuuhuone näiden yksinkertaisten, turvallisten ja hauskojen seinä- ja kattovalaisinten valolla ja väreillä. Vaikuttavat hahmot ja muotoilu täydentävät joka lapsen makuuhuonetta.

 

Tutustu valaisimiin

Taskulamput

 
Jokainen seikkailija tai unelmoija tarvitsee silloin tällöin opastusta. Nämä söpöt pienet taskulamppukaverit opastavat pimeässä ja täydentävät seikkailuja.

 

Tutustu valaisimiin

Pöytävalaisimet

 
Jaa iltasatuhetkiä näistä söpöistä, värikkäistä yöpöydän lukulampuista kurkistelevien Disney-kavereiden kanssa. Pehmeä LED-valo ja turvalliset kytkimet tekevät niistä täydellisiä kumppaneita yöpöydälle.

 

Tutustu valaisimiin

SoftPal

 
Läpi yön pehmeästi valaisevat SoftPal-valaisimet poistavat pimeyden ja tekevät lapsen olon turvalliseksi – vaikkapa matkalla kylpyhuoneeseen. Turvallista ja pehmeää SoftPal-valoa voi kantaa mukana.

 

Tutustu valaisimiin

StoryLight

 
Kun luet Disneyn tarinoita iPad-laitteella, lumoava valo muuttuu tarinan mukaan ja herättää sen taianomaisesti eloon täyttämällä huoneen kaikilla sateenkaaren väreillä.

 

Tutustu valaisimiin


© Disney 2015