Olet nyt Philips Lighting -sivustolla. Käytettävissä on maakohtainen versio sivustosta.
Ehdotukset

  Riippuvalaisimet
  Philipsiltä

  Vertaa valaisinmallien ominaisuuksia ja sisusta kotisi parhailla valaistusratkaisuilla.

  Tyyliä ja näyttäviä efektejä Philips-kattokruunuilla

   

  Philips-kattokruunumallisto  on moderni ja pelkistetyn tyylikäs. Huomio kiinnittyy erityisesti kauniiseen muotoiluun ja korkealaatuisiin materiaaleihin, kuten lasiin, metalliin ja kankaaseen. Pelkistetty muotoilu inspiroi uusiin sisustuskokeiluihin, ja laadukas valaistus korostaa kodin kauniita yksityiskohtia. 

   

  Näytä kaikki modernit kattokruunut

  https://youtube.com/devicesupport http://m.youtube.co

   
  Tutustu LED-valaistuksen mahdollisuuksiin
   
   
   
   
   

  Tutustu LED-valaistuksen monipuolisiin mahdollisuuksiin

   

  Luo kodikas ympäristö Philipsin modernin LED-tekniikan avulla. Kun sytytät valaisimet, Philipsin LED-lamput luovat asuntoosi välittömästi kodikkaan tunnelman. Poikkeuksellisen pitkäikäiset LED-lamput tuottavat huoneeseen pehmeää ja miellyttävää valkoista valoa. LED-lamput ovat taloudellinen ja energiaa säästävä valaistusratkaisu, joka korostaa sisustuksen parhaita piirteitä.


  Kun sytytät valaisimet, Philipsin LED-lamput luovat asuntoosi välittömästi kodikkaan tunnelman. Poikkeuksellisen pitkäikäiset LED-lamput tuottavat huoneeseen pehmeää ja miellyttävää valkoista valoa. LED-lamput ovat taloudellinen ja energiaa säästävä valaistusratkaisu, joka korostaa sisustuksen parhaita piirteitä.


  Näytä kaikki LED-lamput

  Modernit kattokruunut kotiin, Philips-LED-valaistus

  Valitse sopivat kattokruunut kaikkiin huoneisiin.

  Ennen kuin päätät kattokruunun ripustuspaikan, selvitä, mihin tarkoitukseen huonetta käytetään: sijoitetaanko valaisin toimistoon, työhuoneeseen, lepohuoneeseen vai harrastustilaan. 
  Riippuvalaisimet makuuhuoneeseen ja olohuoneeseen

  Riippuvalaisimet makuuhuoneeseen ja olohuoneeseen 

  Olohuone on kodin sydän, joka kokoaa perheen yhteen ja jossa rentoudutaan rauhassa ystävien kanssa. Siksi olo- ja makuuhuoneen valaistuksen kuuluu olla mukautuva ja helposti säädettävä päivänvalon määrän muuttuessa. Viime vuosina makuuhuone on muuttunut lepohuoneesta henkilökohtaiseksi ja persoonalliseksi tilaksi, jossa rentoudutaan hyvän kirjan tai television ääressä. Makuuhuoneen valon täytyy olla rentouttava, pehmeä ja rauhoittava.
  riippuvalaisimet keittiöön

  Riippuvalaisimet keittiöön


  Päivittäinen ruoanlaitto sujuu näppärästi keittiössä jossa on hyvä valaistus.  Kun ruoka on valmis, voit himmentää kirkkaimmat valot, istuutua pöydän ääreen ja nauttia ateriasta hyvässä seurassa. Philipsin monipuolisesta riippuvalaisinmallistosta löydät sopivan valaisimen kaikkiin keittiön käyttötarpeisiin. Useimmat Philipsin lamput ovat suunniteltu siten, että ne voidaan asentaa kaappiin, hyllyn päälle tai saarekkeen yläpuolelle.

  Suosituimmat riippuvalaisimet

  Valitse sopivat riippuvalaisimet kaikkiin huoneisiin.