Olet nyt Philips Lighting -sivustolla. Käytettävissä on maakohtainen versio sivustosta.
Ehdotukset

  Kattovalaisimet Philipsiltä

  Tutustu kodin kattovalaisimiin. Vertaa Philips-mallien ominaisuuksia ja sisusta kotisi parhailla valaistusratkaisuilla.

  Tutustu  Philips-kattovalaisimien rajattomiin mahdollisuuksiin

   

  Kattovalaisimet tuottavat kirkkaan ja tasaisen valon osana huoneen yleisvalaistusta. Valaisimeen sisältyvät korkealaatuiset Philips- LED-lamput ovat tehokkaita ja monipuolisia valonlähteitä. Voit valita kattolamppusi mieltymyksesi mukaan alla olevan linkin avulla. Ehkä suosit LED-lamppuja perinteisten sijaan? Sinulla on myös mahdollisuus valita monien eri tyylisten kattolamppujen seasta paras vaihtoehto kotiisi. Ehkä sinä haluat löytää modernimman kattovalaisimen keittiöösi ja hieman perinteisemmän makuuhuoneeseesi? Nämä kaikki löytyvät meiltä!

   

  Näytä kaikki Philips-kattovalaisimet

  https://youtube.com/devicesupport http://m.youtube.co

   
  Tutustu LED-valaistuksen mahdollisuuksiin
   
   
   
   
   

  Tutustu LED-valaistuksen monipuolisiin mahdollisuuksiin

   

  Luo kodikas ympäristö Philipsin modernin LED-tekniikan avulla. Kun sytytät valaisimet, Philipsin LED-lamput luovat asuntoosi välittömästi kodikkaan tunnelman. Poikkeuksellisen pitkäikäiset LED-lamput tuottavat huoneeseen pehmeää ja miellyttävää valkoista valoa. LED-lamput ovat taloudellinen ja energiaa säästävä valaistusratkaisu, joka korostaa sisustuksen parhaita piirteitä.


  Kun sytytät valaisimet, Philipsin LED-lamput luovat asuntoosi välittömästi kodikkaan tunnelman. Poikkeuksellisen pitkäikäiset LED-lamput tuottavat huoneeseen pehmeää ja miellyttävää valkoista valoa. LED-lamput ovat taloudellinen ja energiaa säästävä valaistusratkaisu, joka korostaa sisustuksen parhaita piirteitä.


  Näytä kaikki LED-lamput

  Philips-kattovalaisimet

  Valitse sopivat kattovalaisimet kaikkiin huoneisiin.

  Kattovalaisimet ovat kodin kaikkiin huoneisiin sopiva valaisintyyppi.
  Philips-kattovalaisimet makuuhuoneeseen ja olohuoneeseen

  Kattovalaisimet makuuhuoneeseen ja olohuoneeseen

  Olohuone on kodin sydän, joka kokoaa perheen yhteen ja jossa rentoudutaan rauhassa ystävien kanssa. Siksi olo- ja makuuhuoneen valaistuksen täytyy olla helposti säädettävä päivänvalon määrän muuttuessa kattolamppujen avulla. Sijoittamalla erilaisia valonlähteitä ja valosarjoja harkitusti luot huoneeseen tilan tuntua ja teet ilmapiiristä lämpimän ja kutsuvan.
  Philips-kattovalaisimet kylpyhuoneeseen

  Kattovalaisimet kylpyhuoneeseen
   

  Kylpyhuone on kodin keskeisimpiä huoneita niin aamuisin kuin iltaisinkin. Päivä alkaa kylpyhuoneen valossa: hampaiden harjaaminen, parranajo, kampauksen viimeistely ja ehostus vaativat hyvää valaistusta. Kylpyhuoneen rauhalliseen tunnelmaan voidaan vaikuttaa valaisimien avulla, joilla tuodaan arkiseen ympäristöön myös ripaus tyyliä ja ylellisyyttä.
  Philips-kattovalaisimet keittiöön

  Kattovalaisimet keittiöön


  Keittiössä huokuu kodin henki, johon voi kokoontua lähimmäisten kanssa. Päivästä riippuen aktiviteetit voivat vaihdella, jolloin keittiön ratkaisut tulee olla mahdollisimman monipuoliset. Oikean valaistuksen avulla voit luoda täydellisen tunnelman joka tilanteeseen, pikaisista välipaloista romanttisiin illallisiin. Himmenevillä LED-kohdevalaisilla voit vaihdella kirkkaasta valosta tunnelmalliseen loisteeseen. Meidän avulla voit myös asettaa LED- kohdevaloja niihin paikkoihin jotka niitä tarvitsevat, kuten lisäämällä kohdevaloja kattoon jotka valaisevat työpisteiden ylle. Tarpeistasi huolimatta pystymme takaamaan juuri sinulle oikean valaistuksen. Lue lisää kuinka takaat itsellesi parhaimman valaistuksen keittiöösi.

  Suosituimmat kattovalaisimet

  Tutustu kaikkiin Philips-seinävalaisimiin