Lisää brändejä

Kohdevalaisimet
Philipsiltä

Tutustu kodin kohdevalaisimiin. Vertaa Philips-mallien ominaisuuksia ja sisusta kotisi parhailla valaistusratkaisuilla.

Tutustu Philips-kohdevalaisimien rajattomiin mahdollisuuksiin

 

Kohdevalaisimet tarjoavat loputtomasti erilaisia valaistusmahdollisuuksia. Niitä voidaan käyttää luku- ja työvaloina, huoneen yleisvalona tai korostamaan sisustuksen parhaita yksityiskohtia. 

 

Näytä kaikki Philips-kohdevalaisimet

https://youtube.com/devicesupport http://m.youtube.co

 
Tutustu LED-valaistuksen mahdollisuuksiin
 
 
 
 
 

Tutustu LED-valaistuksen monipuolisiin mahdollisuuksiin

 

Luo kodikas ympäristö Philipsin modernin LED-tekniikan avulla. Kun sytytät valaisimet, Philipsin LED-lamput luovat asuntoosi välittömästi kodikkaan tunnelman. Poikkeuksellisen pitkäikäiset LED-lamput tuottavat huoneeseen pehmeää ja miellyttävää valkoista valoa. LED-lamput ovat taloudellinen ja energiaa säästävä valaistusratkaisu, joka korostaa sisustuksen parhaita piirteitä.


Kun sytytät valaisimet, Philipsin LED-lamput luovat asuntoosi välittömästi kodikkaan tunnelman. Poikkeuksellisen pitkäikäiset LED-lamput tuottavat huoneeseen pehmeää ja miellyttävää valkoista valoa. LED-lamput ovat taloudellinen ja energiaa säästävä valaistusratkaisu, joka korostaa sisustuksen parhaita piirteitä.


Näytä kaikki LED-lamput

Kodin kohdevalaisimet

Valitse sopiva kohdevalaisin


Monipuolisen kohdevalaisinmalliston avulla voit suunnitella kotiisi kauniin ja näyttävän valaistuksen. Valaisimet on suunniteltu uusimpien maku- ja tyylisuuntausten mukaisesti yhteensopiviksi modernin sisustuksen ja arkkitehtuurin kanssa.
Kohdevalaisimet makuuhuoneeseen ja olohuoneeseen

Kohdevalaisimet makuuhuoneeseen ja olohuoneeseen

Olohuone on kodin sydän, joka kokoaa perheen yhteen ja jossa rentoudutaan rauhassa ystävien kanssa. Siksi olo- ja makuuhuoneen valaistuksen pitää olla mukautuva ja helposti säädettävä päivänvalon määrän muuttuessa. Sijoittamalla erilaisia valonlähteitä ja valosarjoja harkitusti luot huoneeseen tilan tuntua ja teet ilmapiiristä lämpimän ja kutsuvan.
toiminnalliset kohdevalaisimet

Toiminnalliset kohdevalaisimet


Toiminnallisen valaistuksen avulla saadaan riittävästi valoa ja miellyttävä valaistusympäristö kaikkiin huoneisiin. Toiminnalliset Philips-kohdevalot ovat suunniteltu integroitaviksi olohuoneen huonekaluihin tai valaisemaan portaikkoja ja käytäviä, jotta niiden valkoinen valo loisi miellyttävän tunnelman kaikkialle asuntoon
.
Upotettavat kohdevalaisimet kylpyhuoneeseen

Kohdevalaisimet kylpyhuoneeseen
 

myBathroom-malliston laadukkaat kohdevalaisimet sopivat kylpyhuoneen vaativaan valaisuun. Kylpyhuoneen erityisolosuhteissa tarvitaan turvallisia valaisimia, jotka tuottavat kirkkaan ja oikean sävyisen valon esimerkiksi ehostukseen ja parranajoon.
Kohdevalaisimet keittiöön

Kohdevalaisimet keittiöön
 
 

Keittiössä huokuu kodin henki, johon voi kokoontua lähimmäisten kanssa. Päivästä riippuen aktiviteetit voivat vaihdella, jolloin keittiön ratkaisut tulee olla mahdollisimman monipuoliset. Oikean valaistuksen avulla voit luoda täydellisen tunnelman joka tilanteeseen, pikaisista välipaloista romanttisiin illallisiin. Himmenevillä LED-kohdevalaisilla voit vaihdella kirkkaasta valosta tunnelmalliseen loisteeseen. Meidän avulla voit myös asettaa LED- kohdevaloja niihin paikkoihin jotka niitä tarvitsevat, kuten lisäämällä kohdevaloja kattoon jotka valaisevat työpisteiden ylle. Tarpeistasi huolimatta pystymme takaamaan juuri sinulle oikean valaistuksen. Lue lisää kuinka takaat itsellesi parhaimman valaistuksen keittiöösi.

Suosituimmat kohdevalaisimet


Tutustu kaikkiin Philips-kohdevalaisimiin