Olet nyt Philips Lighting -sivustolla. Käytettävissä on maakohtainen versio sivustosta.
Ehdotukset

  Kohdevalaisimet
  Philipsiltä

  Tutustu kodin kohdevalaisimiin. Vertaa Philips-mallien ominaisuuksia ja sisusta kotisi parhailla valaistusratkaisuilla.

  Tutustu Philips-kohdevalaisimien rajattomiin mahdollisuuksiin

   

  Kohdevalaisimet tarjoavat loputtomasti erilaisia valaistusmahdollisuuksia. Niitä voidaan käyttää luku- ja työvaloina, huoneen yleisvalona tai korostamaan sisustuksen parhaita yksityiskohtia. 

   

  Näytä kaikki Philips-kohdevalaisimet

  https://youtube.com/devicesupport http://m.youtube.co

   
  Tutustu LED-valaistuksen mahdollisuuksiin
   
   
   
   
   

  Tutustu LED-valaistuksen monipuolisiin mahdollisuuksiin

   

  Luo kodikas ympäristö Philipsin modernin LED-tekniikan avulla. Kun sytytät valaisimet, Philipsin LED-lamput luovat asuntoosi välittömästi kodikkaan tunnelman. Poikkeuksellisen pitkäikäiset LED-lamput tuottavat huoneeseen pehmeää ja miellyttävää valkoista valoa. LED-lamput ovat taloudellinen ja energiaa säästävä valaistusratkaisu, joka korostaa sisustuksen parhaita piirteitä.


  Kun sytytät valaisimet, Philipsin LED-lamput luovat asuntoosi välittömästi kodikkaan tunnelman. Poikkeuksellisen pitkäikäiset LED-lamput tuottavat huoneeseen pehmeää ja miellyttävää valkoista valoa. LED-lamput ovat taloudellinen ja energiaa säästävä valaistusratkaisu, joka korostaa sisustuksen parhaita piirteitä.


  Näytä kaikki LED-lamput

  Kodin kohdevalaisimet

  Valitse sopiva kohdevalaisin


  Monipuolisen kohdevalaisinmalliston avulla voit suunnitella kotiisi kauniin ja näyttävän valaistuksen. Valaisimet on suunniteltu uusimpien maku- ja tyylisuuntausten mukaisesti yhteensopiviksi modernin sisustuksen ja arkkitehtuurin kanssa.
  Kohdevalaisimet makuuhuoneeseen ja olohuoneeseen

  Kohdevalaisimet makuuhuoneeseen ja olohuoneeseen

  Olohuone on kodin sydän, joka kokoaa perheen yhteen ja jossa rentoudutaan rauhassa ystävien kanssa. Siksi olo- ja makuuhuoneen valaistuksen pitää olla mukautuva ja helposti säädettävä päivänvalon määrän muuttuessa. Sijoittamalla erilaisia valonlähteitä ja valosarjoja harkitusti luot huoneeseen tilan tuntua ja teet ilmapiiristä lämpimän ja kutsuvan.
  toiminnalliset kohdevalaisimet

  Toiminnalliset kohdevalaisimet


  Toiminnallisen valaistuksen avulla saadaan riittävästi valoa ja miellyttävä valaistusympäristö kaikkiin huoneisiin. Toiminnalliset Philips-kohdevalot ovat suunniteltu integroitaviksi olohuoneen huonekaluihin tai valaisemaan portaikkoja ja käytäviä, jotta niiden valkoinen valo loisi miellyttävän tunnelman kaikkialle asuntoon
  .
  Upotettavat kohdevalaisimet kylpyhuoneeseen

  Kohdevalaisimet kylpyhuoneeseen
   

  myBathroom-malliston laadukkaat kohdevalaisimet sopivat kylpyhuoneen vaativaan valaisuun. Kylpyhuoneen erityisolosuhteissa tarvitaan turvallisia valaisimia, jotka tuottavat kirkkaan ja oikean sävyisen valon esimerkiksi ehostukseen ja parranajoon.
  Kohdevalaisimet keittiöön

  Kohdevalaisimet keittiöön
   
   

  Keittiössä huokuu kodin henki, johon voi kokoontua lähimmäisten kanssa. Päivästä riippuen aktiviteetit voivat vaihdella, jolloin keittiön ratkaisut tulee olla mahdollisimman monipuoliset. Oikean valaistuksen avulla voit luoda täydellisen tunnelman joka tilanteeseen, pikaisista välipaloista romanttisiin illallisiin. Himmenevillä LED-kohdevalaisilla voit vaihdella kirkkaasta valosta tunnelmalliseen loisteeseen. Meidän avulla voit myös asettaa LED- kohdevaloja niihin paikkoihin jotka niitä tarvitsevat, kuten lisäämällä kohdevaloja kattoon jotka valaisevat työpisteiden ylle. Tarpeistasi huolimatta pystymme takaamaan juuri sinulle oikean valaistuksen. Lue lisää kuinka takaat itsellesi parhaimman valaistuksen keittiöösi.

  Suosituimmat kohdevalaisimet


  Tutustu kaikkiin Philips-kohdevalaisimiin