Olet nyt Philipsin lighting sivustolla. Maakohtainen versio sivustosta on käytettävissä.
Ehdotukset

  Energiansäästölamput

  ja pienloistelamput

  Philipsin energiansäästölamput luovat kutsuvan ilmapiirin miellyttävällä ja pehmeällä valollaan. Energiansäästölamput ovat tehokkaita, säästävät energiaa ja kestävät pitkään. Ne ovat myydyimpiä lamppuja. Energiansäästölampuissa loistevalaistuksen tehokkuus yhdistyy hehkulamppuvalaisinten mukavuuteen ja suosioon.

   

  Philipsin energiansäästölamput sopivat useimpiin hehkulampuille suunniteltuihin valaisimiin ja kuluttavat noin 75 % vähemmän energiaa. Niiden kestoikä on 6−15-kertainen (6 000–15 000 tuntia). Energiansäästölamput ovat taloudellisimpia ja tehokkaimpia paikoissa, joissa valot ovat päällä pitkiä aikoja.

   

  Pöytälampuista uppovalaistuksen kautta koristevalaisimiin − energiansäästölamppuja on saatavana tutun muotoisina ja kokoisina, valon väreinä pehmeänvalkoinen, luonnollinen tai päivänvalo.

   

  Näytä kaikki energiansäästölamput

  Historia


  Energiansäästölamput tulivat markkinoille 1980-luvun puolessa välissä. Niiden suorituskyky, taloudellisuus (noin 75 % pienempi energiankulutus kuin hehkulampuilla), hinta ja käyttöikä (10 kertaa pidempi) ovat kehittyneet huomattavasti vuodesta 1990. Philipsin energiansäästölamppu on erinomainen valinta kodin valaistukseen. Energiansäästölamput täyttävät jopa Energy Star -energiatehokkuusmerkin edellytykset.

   

  Energiansäästölamppujen toiminta

   

  Energiansäästölampussa sähkövirta johdetaan reagoimattoman kaasun läpi, jolloin syntyy ihmissilmälle näkymätöntä ultraviolettivaloa. Se puolestaan vaikuttaa loisteputken sisäpinnan päällysteenä olevaan erityiseen fosforiseokseen, joka tehokkaasti muuttaa näkymättömän valon käyttökelpoiseksi valkoiseksi valoksi. Energiansäästölamppujen virta on syötettävä erityisen liitäntälaitteen kautta, joka säätelee lampun toimintavirtaa ja antaa lampulle oikean sytytysjännitteen. Elektroniset liitäntälaitteet toteuttavat saman toiminnon kuin magneettiset, mutta päihittävät vanhanaikaiset magneettiset liitäntälaitteet erittäin suurella toimintataajuudellaan, joka poistaa välkynnän ja hurinan samalla parantaen taloudellisuutta. Elektronisen liitäntälaitteen avulla on myös aiempaa helpompi saada aikaan lampun yhtenäinen ja tehokas toiminta, himmennys sekä valaistustuotteiden verkottaminen, mikä parantaa valaistuksen hallittavuutta.

  Valitsisinko energiansäästölampun? Kerromme, miksi.


  Energiansäästölamppujemme avulla voit nauttia kirkkaasta ja virkistävästä valosta ja samalla säästää energiaa ja rahaa. Ne sopivat erinomaisesti tehtävävalaistukseen työhuoneissa, kotitoimistoissa ja muissa kirkasta valoa kaipaavissa tiloissa. Ne kestävät jopa 20 kertaa pidempään kuin perinteiset hehkulamput ja käyttävät jopa 80 % vähemmän energiaa.
   

  Lamppuja on saatavana monenmuotoisina ja -kokoisina, joten löydät varmasti tarpeisiisi sopivan:
   

  • Erittäin suosittu sauvamainen muoto sopii funktionaaliseen valaistukseen, tyypillisesti tavanomaisiin varjostinvalaisimiin, joissa lamppu ei ole selvästi näkyvillä

  • Pienikokoinen kierukkamuoto sopii erinomaisesti pienempiin valaisimiin ja on ensisijainen valinta, jos jokin tila on valaistava erityisen kirkkaasti

  • Vakiolamppu (A-muoto) on kaikkein tutuin muoto ja sopii parhaiten tunnelman luomiseen pöytävalaisimilla ja kattovalaisimilla.


  • Koristeellisia muotoja (palloja ja kynttilöitä) käytetään koristevalaisimissa, joissa lamppu on selvästi näkyvissä


  • Putkia käytetään tehtävävalaistukseen tai suurten alueiden, kuten käytävien ja autotallien, valaisemiseen

   

  Suosittuja tuotteita

  Tutustu suosittuihin tuotteisiimme ja valitse oikea lamppu


  Yleisimmät kysymykset

   

  Haluatko tietää lisää energiansäästölampuista? Lue vastaukset viiteen kysytyimpään kysymykseen.

   

   

  1. Mitkä ovat energiansäästölampun edut?

   

  Energiansäästölamput kestävät pidempään ja käyttävät vähemmän sähköä kuin tavanomaiset hehkulamput. Ne ovat hyvä valinta, jos haluat helposti säästää energiaa ja pienentää valaistuslaskuasi.

   

  2. Miten kauan ne kestävät?


  Energiansäästölamppujen elinikä on 6 000 tunnista jopa 15 000 tuntiin, joten niitä tarvitsee vaihtaa vain harvoin. Vertailukohtana tyypillisten hehkulamppujen ilmoitettu käyttöikä on yleensä enintään 1 000 tuntia.

   

  Todellinen käyttöikä vaihtelee päälle- ja poiskytkentäkertojen määrän sekä käyttöympäristön mukaan (erittäin kylmä tai kuuma ympäristö voi lyhentää käyttöikää).
   

  3. Mihin käyttöön sauvalamput sopivat?

   

  Erittäin suosittu sauvamainen muoto sopii erinomaisesti funktionaaliseen valaistukseen. Sitä käytetään tyypillisesti tehtävävalaistukseen tai laajojen alueiden, kuten käytävien tai autotallien, valaisemiseen, jolloin lamppu ei ole selvästi näkyvillä.

   

  4. Mihin käyttöön kierrelamput sopivat?

   

  Pienikokoinen kierremuoto sopii erinomaisesti pieniin valaisimiin ja on ensisijainen valinta, jos tarvitset paljon valovirtaa kirkastamaan tilaa.

   

  5. Missä kannattaa käyttää vakiolampun muotoa tai koristeellisia muotoja?

   

  Vakiolamppu (``A-muoto``) on kaikkein tutuin muoto. Se sopii parhaiten luomaan tunnelmaa ja kodikkuutta ja sitä käytetään useimmiten pöytä- ja kattovalaisimissa. Saatavilla on myös erilaisia koristeellisia muotoja koristevalaisimiin, joissa lamppu on selvästi näkyvissä.

   

  6. Mitä tehdä, kun energiansäästölamppu lakkaa toimimasta?

   

  Energiansäästölamput on käsiteltävä erityisjätteenä. Toimita ne paikalliseen jätehuoltoon kierrätettäviksi.

   


  Hyödyllisiä tietoja

   

  Valitsisinko energiansäästölampun? Kerromme, miksi.

   

   


  Energiansäästölamput ovat hyvin taloudellinen valinta.

  Ne kuluttavat jopa 85 % vähemmän energiaa kuin perinteiset lamput ... ja kestävät jopa 15 vuotta, joten niitä tarvitsee vaihtaa vain harvoin.

  Ne tarjoavat laajan valikoiman kirkasta ja funktionaalista valaistusta niin työtiloihin, keittiöihin kuin olohuoneisiinkin. Eikä siinä kaikki!
   

  Philips-energiansäästölamppuja on saatavana monenmuotoisina ja -näköisinä.

  Myös värilämpötiloissa on valinnanvaraa: viileät ja kirkkaat päivänvalon sävyt raikastavat ja piristävät, lämpimän valkoinen valo puolestaan luo kodikkaan ja rentouttavan tunnelman.
   

  Lyhyesti:

  jos haluat helposti säästää energiaa ja pienentää valaistuslaskujasi, energiansäästölamput ovat mainio valinta... ja nyt tiedät, että ne pystyvät myös luomaan juuri oikeanlaisen vaikutuksen ja mielialaasi sopivan tunnelman.

   

  Energiansäästölamppu-valikoima