Lisää brändejä

Lattiavalaisimet
Philipsiltä

Tutustu kodin lattiavalaisimiin. Vertaa Philips-mallien ominaisuuksia ja sisusta kotisi parhailla valaistusratkaisuilla.

Philips-lattiavalaisimet kotiin

Tutustu Philips-lattiavalaisimien rajattomiin valaisumahdollisuuksiin

 

Kirjaa lukiessa kuuluu olla hyvä valo ympärillä. Kaivaudu sohvannurkkaan tai lempi nojatuoliisi lempikirjasi kera, ja Philipsin lattiavalaisimet valaisevat juuri haluamasi alueen vaikka ympärillä olisi kuinka pimeää. Meidän lattiavalaisimet toimivat täydellisinä lukuvaloina, sillä voit kohdistaa valon juuri siihen mihin haluat, ennen kuin uppoudut kirjasi maagiseen maailmaan. Voit myös koristaa suosimasi kulmauksesi Philipsin lattiavalojen avulla haluamallasi tyylillä.

 

Elegantteja lattiavalaisimia retroista moderneihin

 

Meidän lattiavalaisinvalikoimasta löytyy kaikkea klassisesta retroon ja minimalistisesta moderniin, joten meiltä löytyy oikea lamppu juuri sinun makuusi. Himmennettävillä lattiavalaisimilla pystyt takaamaan haluamasi tunnelman. Voit valita haluamasi valonlähteen, joista me lämpimästi suosittelemme LED-lamppuja, saadaksesi optimaalisen valon kotiisi.

 

Näytä kaikki Philips-lattiavalaisimet

https://youtube.com/devicesupport http://m.youtube.co

 
Tutustu LED-valaistuksen mahdollisuuksiin
 
 
 
 
 

Tutustu LED-valaistuksen monipuolisiin mahdollisuuksiin

 

Luo kodikas ympäristö Philipsin modernin LED-tekniikan avulla. Kun sytytät valaisimet, Philipsin LED-lamput luovat asuntoosi välittömästi kodikkaan tunnelman. Poikkeuksellisen pitkäikäiset LED-lamput tuottavat huoneeseen pehmeää ja miellyttävää valkoista valoa. LED-lamput ovat taloudellinen ja energiaa säästävä valaistusratkaisu, joka korostaa sisustuksen parhaita piirteitä.


Kun sytytät valaisimet, Philipsin LED-lamput luovat asuntoosi välittömästi kodikkaan tunnelman. Poikkeuksellisen pitkäikäiset LED-lamput tuottavat huoneeseen pehmeää ja miellyttävää valkoista valoa. LED-lamput ovat taloudellinen ja energiaa säästävä valaistusratkaisu, joka korostaa sisustuksen parhaita piirteitä.


Näytä kaikki LED-lamput

Suosituimmat lattiavalaisimet

Tutustu kaikkiin Philips-lattiavalaisimiin.