Olet nyt Philips Lighting -sivustolla. Käytettävissä on maakohtainen versio sivustosta.
Ehdotukset

  Lattiavalaisimet
  Philipsiltä

  Tutustu kodin lattiavalaisimiin. Vertaa Philips-mallien ominaisuuksia ja sisusta kotisi parhailla valaistusratkaisuilla.

  Philips-lattiavalaisimet kotiin

  Tutustu Philips-lattiavalaisimien rajattomiin valaisumahdollisuuksiin

   

  Kirjaa lukiessa kuuluu olla hyvä valo ympärillä. Kaivaudu sohvannurkkaan tai lempi nojatuoliisi lempikirjasi kera, ja Philipsin lattiavalaisimet valaisevat juuri haluamasi alueen vaikka ympärillä olisi kuinka pimeää. Meidän lattiavalaisimet toimivat täydellisinä lukuvaloina, sillä voit kohdistaa valon juuri siihen mihin haluat, ennen kuin uppoudut kirjasi maagiseen maailmaan. Voit myös koristaa suosimasi kulmauksesi Philipsin lattiavalojen avulla haluamallasi tyylillä.

   

  Elegantteja lattiavalaisimia retroista moderneihin

   

  Meidän lattiavalaisinvalikoimasta löytyy kaikkea klassisesta retroon ja minimalistisesta moderniin, joten meiltä löytyy oikea lamppu juuri sinun makuusi. Himmennettävillä lattiavalaisimilla pystyt takaamaan haluamasi tunnelman. Voit valita haluamasi valonlähteen, joista me lämpimästi suosittelemme LED-lamppuja, saadaksesi optimaalisen valon kotiisi.

   

  Näytä kaikki Philips-lattiavalaisimet

  https://youtube.com/devicesupport http://m.youtube.co

   
  Tutustu LED-valaistuksen mahdollisuuksiin
   
   
   
   
   

  Tutustu LED-valaistuksen monipuolisiin mahdollisuuksiin

   

  Luo kodikas ympäristö Philipsin modernin LED-tekniikan avulla. Kun sytytät valaisimet, Philipsin LED-lamput luovat asuntoosi välittömästi kodikkaan tunnelman. Poikkeuksellisen pitkäikäiset LED-lamput tuottavat huoneeseen pehmeää ja miellyttävää valkoista valoa. LED-lamput ovat taloudellinen ja energiaa säästävä valaistusratkaisu, joka korostaa sisustuksen parhaita piirteitä.


  Kun sytytät valaisimet, Philipsin LED-lamput luovat asuntoosi välittömästi kodikkaan tunnelman. Poikkeuksellisen pitkäikäiset LED-lamput tuottavat huoneeseen pehmeää ja miellyttävää valkoista valoa. LED-lamput ovat taloudellinen ja energiaa säästävä valaistusratkaisu, joka korostaa sisustuksen parhaita piirteitä.


  Näytä kaikki LED-lamput

  Suosituimmat lattiavalaisimet

  Tutustu kaikkiin Philips-lattiavalaisimiin.