Lisää brändejä

  Philips LED

  Vaihda valoon joka
  on hellävarainen silmillesi

  Miksi EyeComfortilla on väliä

   

  On aika ottaa visuaalinen mukavuus tosissaan. Näyttöjen keinovalot ovat dominoiva osa elämäämme. Moni meistä viettää enemmän kuin kuusi tuntia päivässä näyttöjä katsellen. Se on haaste silmillemme.


  Globaalin tutkimuksen1)  mukaan ihmisten mielestä LED lamput ovat mukavampia silmille muihin lamppuihin verrattuna. Vanhemmat näkevät lastensa näönlaadun tärkeämmäksi kuin heidän koulunkäynnin, stressitason ja liikunnan. Monissa maissa myös yli 50% ihmisistä pitävät silmien huolenpitoa tärkeänä.

  EyeComfort
  Designed for the comfort of your eyes. Click on the EyeComfort parameters-button above for flicker, strobe and other product details.

  Tee valintasi

   

  Philips LED lamput tulevat monissa eri ko’oissa sekä väreissä, joten sinun on helppo vaihtaa LEDiin. Säästät energiaa, ja ennen kaikkea valitset mukavan valon silmillesi.

  Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor.
  Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor.

  Miksi Philips LED

  Eye comfort - Comfortable light from the world leader in lighting

  Miellyttävää valoa valaistuksen johtavalta yritykseltä

   

  Huono valo rasittaa silmiä. Suurin osa Philipsin LED valoista ovat miellyttäviä silmille. Tämän voit olettaa luotettavalta brändiltä.

  Eye comfort - No flicker

  EyeComfort laatukriteerit

   

  Asijantuntijamme ovat työskennelleet väsymättä kehittääkseen alan johtavia ledejä. He ovat kehittäneet mukavuuskriteerit,  jotka takaavat LED valojen kohtaavan kyseiset standadit.

  Eye Comforrt - Your eyes will thank you

  Silmäsi kiittävät sinua

   

  Monien viettäessä entistä enemmän aikaa sisätiloissa, asianmukaisella valolla on suuri merkitys kodissa. Toisin kuin muilla brändeillä, Philips LED mukautuu meidän asettamien kriteerien mukaan, joita me kutsumme EyeComfortiksi. Valitse sinun perheesi ja kotisi paras vaihtoehto.

  Paranna silmiesi mukavuutta

  Vinkkejä sinulle ja perheellesi

  Vietä enemmän aikaa ulkosalla
  Luonnonvalo on todettu olevan hyödyllistä silmien laadun parantamisen kannalta.  Vietä enemmän aikaa ulkona jan kannusta lapsiasi tekemään samoin.
  Mukavaa lukemista ja opiskelemista
  Philips LED valot ovat suunniteltu EyeComfort mielessä. Voit keskittyä lukemiseen ja opiskeluun pienemmällä riskillä.
  Vähennä aikaa näyttöjen äärellä
  Puhelimet, tietokoneet, tabletit sekä televisiot. Keinovalot dominoivat monien elämää. Jos lapsesi viettävät liikaa aikaa näyttöjen äärellä, pyydä heitä sulkemaan silmänsä 30 sekunnin ajaksi tasaisin väliajoin.
  Harjoita silmäjoogaa
  On olemassa helppoja joogaharjoituksia jotka parantavat silmien mukavuutta, joita voi harjoittaa kotona.

  1) Tämä oli OneVoice Connect Researchin johtama tutkimus heinäkuussa 2017. Yli 8000 aikuista 11 eri markkinoilta osallistuivat kyselyyn. (Puola, Tšekki, Ruotsi, Kiina, Saksa, Espanja, Ranska, Indonesia, Thaimaa, USA, Turkki)

  2) Suunniteltu silmiesi mukavuuden mukaan. Käy www.philips.com/eyecomfort sivuilla lukmassa välkystä, stroboskooppisesta valosta ja muista EyeComfort parametreistä ja tuotetiedoista.