Olet nyt Philips Lighting -sivustolla. Käytettävissä on maakohtainen versio sivustosta.
Ehdotukset

  Philips LED

  Vaihda valoihin,
  jotka ovat ystävällisiä silmillesi

  Miksi Philips EyeComfort LED?


  Alhainen valon laatu voi rasittaa silmiäsi. Philips LED -valot on suunniteltu ystävälliseksi silmillesi. Siihen voit luottaa Philips-brändin kohdalla.
  EyeComfort logo
  EyeComfort video

  Tutustu EyeComfort-valikoimaamme

   

  Philips LED -lamppuja on saatavilla laajalti eri muotoisina sekä kokoisina. Tämä tarkoittaakin sitä, että LED-valoihin vaihtaminen ei ole koskaan ollut helpompaa. Tulet huomaamaan tämän sähkölaskultasi, mutta mikä tärkeintä, valot ovat ystävällisiä sinun sekä perheesi silmille.

  • LED Kynttilä (himmennettävä)

   LED

   Kynttilä (himmennettävä)

   • 5 W (40 W)
   • E14
   • Lämmin valkoinen
   • Himmennettävä
  • LED Hehkulamppu (himmennettävä)

   LED

   Hehkulamppu (himmennettävä)

   • 5,5 W (40 W)
   • E27
   • Lämmin valkoinen
   • Himmennettävä

  Mitkä ovat EyeComfortin edut?

   

  Markkinnoilla on nykypäivänä monia LED-valoja, mutta kaikkia ei ole valmistettu yhtä laadukkaasti. Tämän takia kehitimme Philips EyeComfort -valikoimamme. Kaikki LED-valomme ovat EyeComfort-standardiemme mukaisia. Kyseiset standardit koskevat seuraavia osa-alueita: valojen välkkyminen, häikäisy, strodoskooppinen vaikutus, fotobiologinen turvallisuus, himmennettävyys, ohjattavuus sekä värin toisto.

  Flicker
  Flicker

  Välkkyminen

   

  Jotkin LED-valot välkkyvät ja tuottavat strodoskooppista vaikutusta. Tämä voi vaikeuttaa työskentelyä sekä aiheuttaa ärtyisyyttä ja terveydellisiä haittoja.

   

  EyeComfort LED-valot on suunniteltu minimoimaan tekijöitä, joilla on yllä mainitut vaikutukset. Näin saat täyden takuun siitä, että valosi ovat silmäystävällisiä lukiessasi, työskennellesäsi tai rentoutuessasi.

  Flicker video
  Glare

  Heijastus

   

  Jotkin LED-valot tuottavat heijastusta ja valon kirkkaus vaikeuttaa näkemistä. Tämä voi aiheuttaa näölle epämukavuutta tai jopa päänsärkyä.

   

  EyeComfort LED-valot on suunniteltu vähentämään heijastusta varmistaen silmäystävällisen valaistuksen kotisi jokaisessa huoneessa.

  Flicker video
  Photo biological safety

  Fotobiologinen turvallisuus

   

  LED-valomme eivät eroa perinteisistä hehkulampuista fotobiologisen turvallisuuden suhteen. Ne eivät sisällä suuria määriä lyhytaaltoista valoa, josta syntyy haitallista sinistä valoa. Siten valot menevät yksiin turvallisuusvaatimusten kanssa.

  Photo biological safety video
  Color rendering

  Värintoisto

   

  Värintoisto tarkoittaa sitä, kuinka hyvin valonlähde toistaa värejä.

   

  EyeComfort LED -valoilla on korkea värintoistoindeksi (CRI), mikä mahdollistaa kodin huonekalujen sekä sisustuksen värimaailman todellisten värien toiston.

  Color rendering video
  Tunability icon

  Säädettävyys

   

  Monilla LED-valoilla on vain yksi värisävy – esimerkiksi lämmin valkoinen tai viileä päivänvalo – mikä estää huoneen tunnelman muuttamisen.

   

  Säädettävät EyeComfort LED -valot mahdollistavat värilämpötilan muuttamisen. Tämän avulla valitset virkistävän viileän valon aamuisin ja kotoisan, himmennetyn valon iltaisin.

  Tunability video
  Noise icon

  Äänet

   

  Joillakin ihmisillä on kokemusia LED-valojen huminasta. Tämä johtuu polttimoiden tekniikasta, joka mahdollistaa valon vapauttamisen ulospäin sähkön avulla.

   

  EyeComfort LED -valot on suunniteltu eliminoimaan huminaääntä, jotta työskentely, opiskelu ja leikkiminen onnistuisivat ilman häiriötekijöitä.

  Strobe video
  Dimmable icon

  Himmennettävyys

   

  Jotkin himennettävät LED-valot vilkkuvat himmennettäessä, mikä johtuu alhaisesta valon laadusta.

   

  EyeComfort LED -valomme toimivat älykkäällä, säädettävällä tekniikalla, jotta sinä voit luoda täydellisen tunnelman kotiisi ja nauttia silmäystävällisistä ratkaisuista.

  Dimmable video

  “Oikean valaistuksen valitseminen on tärkeää”

   

  “Valitsemallamme valaistuksella voi olla suuri merkitys jokapäiväisessä elämässämme. Esimerkiksi, kontrolloimalla väriä ja valon kirkkautta päivän mittaan voi parantaa meidän unenlaatua, joka on erittäin tärkeä asia meidän hyvinvoinnissamme. Suurikontrastinen, huono  keinotekoinen valaistus voi aiheuttaa huonolaatuista unta, silmiin kohdistuvia haittoja ja jopa päänsärkyjä. Oikean valaistuksen valitseminen on hyvin tärkeää.”

  Andrew Stockman Professor at the Institute of Ophthalmology
  Andrew Stockman, Professor at the Institute of Ophthalmology
  University College London (UCL)
  Critical benefits of EyeComfort

  EyeComfortin hyödyt

   

  Valaistuksella voi olla suuri rooli tuotteliaisuudessa, lasten näön kehittymisessä, vanhempien ihmisten avustamisessa sekä nukahtamisessa ja heräämisessä.

  Katso video, jolla Andrew Stockman, silmätautien professori, kertoo EyeComfort-valaistuksesta ja sen tärkeydestä.

  Eyesight facts and figures

  Näköön liittyviä faktoja ja lukuja

   

  Millaisia ajatuksia ihmisillä on valaistuksesta eri puolilla maapalloa? Kysyimme yli 10 000 ihmiseltä heidän asenteistaan valaistusta kohtaan. Alapuolelta pääset näkemään, miten omat ajatuksesi menevät yksiin tutkimustulosten kanssa.

  Globaali tutkimus osoittaa näön heikkenemisen olevan ihmisten suuri pelko, mutta vain harva tekee asian ylläpitämiseksi mitään. Silmistä huolehtiminen voisi onnistua niinkin pienellä teolla kuin vaihtamalla uusi polttimo vanhan tilalle. Alapuolelta pääset näkemään median kanssa jakamamme löydökset.

  Tutustu EyeComfort-tuotevalikoimaamme

   

  EyeComfort LED-lamput sekä -valaisimet on suunniteltu antamaan korkealaatuista, silmäystävällistä valoa. Selaa LED-valikoimaamme löytääksesi EyeComfort-valaistusta jokaiseen kotisi huoneeseen.
   

  Näe valikoima

  Designed for the comfort of your eyes. Visit www.lighting.philips.fi/consumer/led-lamput/eyecomfort/whitepaper for flicker, strobe and other EyeComfort parameters and product details.