Olet nyt Philipsin lighting sivustolla. Maakohtainen versio sivustosta on käytettävissä.
Ehdotukset

  Näe, kuinka LED-valot tuovat päivänvalon luonnolliset värit kotiisi

  Puhtaan kaunis LED-valo

   Philipsin LED-valojen laadukkuus näkyy niiden korkeassa värintoistoarvossa. Tämä tarkoittaa, että värit säilyvät aina aitoina ja luonnollisina.

   

  Lämmin ja kirkas valo korostaa kodin sisustusta ja elävöittää värejä. Lisäksi lampuilla on pitkä käyttöikä ja ne ovat kestäviä, minkä ansiosta niitä ei tarvitse vaihtaa niin usein. Vaikka lamput näyttävät perinteisen tutuilta, niiden kehittynyt LED-tekniikka erottaa ne perinteisistä lampuista. Aitojen värien lisäksi valo pysyy myös vakaana koko lampun käyttöiän ajan, jolloin voit nauttia lämpimänsävyisestä hehkusta pitkään.

   

  Lue lisää värintoistoindeksistä ja miten se vaikuttaa kodin valonlähteen valintaan. 

  led-cri-png

  Mikä on värintoistoindeksi?

   

  Värintoistoindeksillä (CRI) kuvataan valonlähteen vaikutusta väreihin asteikolla 0–100. Luonnonvalon CRI-arvo on 100, ja sitä käytetään vertailuarvona muille valonlähteille.

  led-cri-2-png

   

  Philipsin LED-lamppujen CRI-arvo on aina vähintään 80, joka on lähellä auringonvalon arvoa. Tämän vuoksi värit näyttävät luonnollisilta.

  Lumen-arvo ja wattimäärä

   

  Lumen-arvo ja wattimäärä ovat tärkeitä käsitteitä, kun puhutaan valonlähteen energiankäytöstä. Yksikertaisesti ilmaistuna LED-lamput kuluttavat huomattavasti vähemmän energiaa (watteja) tuottaakseen saman valon (lumenia).

   

  Esimerkiksi LED-lamppu käyttää vain 2,5 wattia tuottaakseen 115 lumenin valon, kun taas perinteinen hehkulamppu kuluttaa 15 wattia (tai kuusi kertaa enemmän energiaa!) tuottaakseen saman valovirran.

   

  Katso video ja opi lisää wateista ja lumeneista, tai tutustu sanastoihimme osoitteessa amount of light ja watt & lumen.

  Watit ja lumenit

  Suositut LED-lamput ja -spottivalaisimet